Αυτά που έχει πει ο Βαρδινογιάννης για τον Κόκκαλη, ο Αλαφούζος για τον Μαρινάκη, είναι του κατηχητικού σε σύγκριση με τις κατηγορίες που βγήκαν στον αέρα μετά την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα. Γραφικότητες να κατηγορεί ο Καραμανλής τον Σημίτη για αρχιερέα της διαπλοκής και ο Παπανδρέου τον πρωθυπουργό πια Καραμανλή για ατελείωτα οικονομικά σκάνδαλα.

Αυτοί του σύριζα του πρώην και του νυν σύριζα με τις συντροφικές καταγγελίες τους έχουν γράψει Ιστορία. Μέχρι χθες φιλιόντουσαν σταυρωτά και ξαφνικά έβγαλαν φαλτσέτες τσαγκαρίσιες από τα σώβρακα και τα σλιπάκια κρυμμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέρχεται του Μαξίμου, που τον είχε καλέσει ο Τσίπρας για να της τρίξει τα δόντια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και λέει ότι είμαστε φίλοι με τον πρωθυπουργό, μας συνδέουν κοινοί αγώνες κι άλλα τέτοια παραμύθια. Αναφέρω μια περίπτωση. Και μετά από λίγες ημέρες η πρόεδρος της Βουλής, κι όχι μόνον αυτή, έβγαλε φαρμάκι για τον Τσίπρα.

Κανένας νεοδημοκράτης δεν έχει πει τόσο βαριές κουβέντες σε βάρος συριζαίων όσο αυτές που έφτυσε ο ένας σύντροφος στον άλλον. Βαριά πράγματα. Τόσο που σχεδόν περνάει στο ντόκου η ρετσινιά του Πάνου Καμμένου σε βάρος του Βαρουφάκη. Ότι είναι λαμόγιο. Πιαστράκιας. Ότι είχε σχέσεις με αμερικάνικα fund και γι’ αυτούς δούλευε σαν υπουργός της… αριστεράς κυβέρνησης.

Θα μου πεις, έλα μωρέ, ποιος μιλάει, ο Καμμένος, που είναι λιγότερο σοβαρός από τον Λεβέντη. Δεν είναι έτσι. Συγκυβερνήτης ήτανε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ. Υπουργός της εθνικής μας άμυνας. Και δεν μιλάει για κάποιο πονηρό διαιτητή της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά τον υπουργό των οικονομικών της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε ο ίδιος ο Καμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φοβερά πράγματα. Όχι από κάποιο στέκι, μια καφετερία, ούτε από την εξέδρα γηπέδου, ο Καμμένος άφησε υποψίες για… περίεργες σχέσεις του Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε. Και μιλούσε σε συνέντευξη τύπου στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Τελειώσαμε. Εξαρτώμαστε από τύπους που ένας θεωρεί λαδιάρη τον άλλον.

ΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ νικητή στις εκλογές οι μπουκμέικερς, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης