Ρε, μπας και είναι παράρτημα του ΠΑΟ ο Πλατανιάς;

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, 09:25
Ρε, μπας και είναι παράρτημα του ΠΑΟ ο Πλατανιάς;
Αυτά που είδαμε στα Περιβόλια των Χανίων δεν τα συναντάς ούτε σε ομάδα γειτονιάς, σε κάποια μικτή καφενείων. Μόνο σε γήπεδα ξερά, χωρίς χορταράκι, όταν παίζουν ψησταριές και μπυραρίες.

Ο Πλατανιάς με καραμπινάτες γκέλες έδωσε δύο γκολ στον Παναθηναϊκό. Κανονική προσφορά. Έτσι έγινε το 2-0, με σκόρερ τον Καλτσά, στη φώτο. Και θα ήταν παράλειψη να μη σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός, ομάδα από σόι, ευγενικής καταγωγής δεν... προσέβαλε τους γηπεδούχους. Δεν αρνήθηκε αυτό που του χάριζαν.

Ρε, μπας κι είναι παράρτημα του Παναθηναϊκού ο Πλατανιάς κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι; Όχι, βέβαια. Σε καμία περίπτωση. Είναι η π@τ@ν@ η μπάλα. Που σαν ομάδα σε ξευτιλίζει. Σαν παίκτη σε κάνει ρεντίκολο.

O φουκαράς ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε ένα απίστευτο τσαλιμάκι, και γαμώ το τσαλίμι, σκέτη γυροβολιά που θα τη ζήλευε η Σαλώμη όταν πετούσε τα πέπλα της, και απελευθέρωσε τον δρόμο προς τα δίχτυα τόσο στην μπάλα όσο και στο σκόρερ Καλτσά. Με γκέλα της άμυνας ο Πλατανιάς έκανε και το 2-0 του Παναθηναϊκού.

Δεν θέλουμε να τα βλέπουμε αυτά. Να, όμως, που είναι μέσα στο παιχνίδι. Κι όταν, μάλιστα, στο ελληνικό πρωτάθλημα κυριαρχεί η καχυποψία τέτοιες φάσεις δίνουν τροφή σε θεωρίες συνωμοσίας.

Από τη μία λες «ντροπή» να τρώει δύο γκολ τζάμπα ο Πλατανιάς, από την άλλη οι παίκτες του πολέμησαν, πίεσαν και τους άξιζε η ισοπαλία. Πιο πικρή γεύση από την ήττα 3-2 είναι ο τρόπος που δέχθηκαν τα δύο γκολ.

Θέλουμε να βλέπουμε γκολ όπως αυτό που πέτυχε ο Κλωναρίδης. Υποδειγματική αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός, σέντρα από δεξιά του Μπουμάλ και ο σκόρερ αφού παρέκαμψε τον αντίπαλό του σούταρε διαγώνια και αντίθετα της κατεύθυνσης που έπεσε ο τερματοφύλακας.

Το τρίο της ανυπαρξίας στον Παναθηναϊκό, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016, 09:27