Ο άνδρας έχει ανάγκη να δει γυμνή σάρκα, όσο γίνεται περισσότερη, όχι να περιορίζεται το μάτι μέχρι τον αστράγαλο, άντε και ολίγη γάμπα. Η ”εφεύρεση” να ικανοποιείται το ανδρικό μπανιστήρι, νόμιμα και κυριλάτα, σε κάποιο βαθμό ήταν το καμπαρέ.

Εξήντα χρόνια μετά το Can Can έσκασε μύτη στο Παρίσι το 1889, σα σήμερα 6 Οκτωβρίου, «ο Κόκκινος Μύλος». Το Moulin Rouge, υποτίθεται μουσικό θέατρο, όπου τα «κορίτσια», δηλαδή πουτανάκια κανονικά, χόρευαν με γυμνά τα πόδια πάνω στη σκηνή. Κι εκτός σκηνής ήταν ανοικτά στον πελάτη, στον επισκέπτη της παράστασης στο Μουλέν Ρουζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα χρόνια το Μουλέν Ρουζ που άνοιξε τις πύλες του την ίδια χρονιά με τον Πύργο του Άιφελ, έγινε ο θρύλος και σιγά-σιγά αποενοχοποιήθηκε, αφού βέβαια σταμάτησε να λειτουργεί στην πραγματικότητα ως οίκος ανοχής με κορίτσια, με δήθεν «χορεύτριες» από όλο τον κόσμο. Σήμερα ο τουρίστας στο Παρίσι κάνει μια βόλτα στο Moulin Rouge, τον Κόκκινο Μύλο που υπάρχει στην είσοδό του και βγάζει φωτογραφίες αναμνηστικές .

Το 2015, τέτοια εποχή, ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ με την ευκαιρία της παρουσίας του στις ΗΠΑ, στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί στο Μπροντγουαίη το περίπτερο του Moulin Rouge και να φωτογραφηθεί με τα κορίτσια του. Είπαμε. Σήμερα το καμπαρέ είναι ναός της διασκέδασης, όχι μπουρδέλο.

Πέρυσι τέτοιο καιρό άνοιξε το Moulin Rouge, το οποίο είχε κλείσει λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Όταν επιτεθεί στην Ελλάδα ο Ερντογάν να μη θεωρηθεί… έκπληξη, διάβασε apodytiriakias.gr

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ… ΕΚΠΛΗΞΗ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης