«Ο Τουμαζάτος έχει ρίξει στα βράχια τον Αλαφούζο». Ποιος το λέει αυτό; Ο γνωστός Παναγόπουλος, άλλοτε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που τον σουτάρισε ο Αλαφούζος, τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από το σκάϋ. Άρα, αυτό που λέει σ’ όλη την Αθήνα ο Παναγόπουλος να μην είναι αλήθεια, να είναι ίσως η μισή αλήθεια.

Ανθρώπινα είναι αυτά. Άλλο φεύγεις μόνος σου από ένα πόστο αιχμής, όπου ενεργείς σα νταραβεριτζής, κλείνεις συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα, κι άλλο σε φεύγουν. Αισθάνεσαι μειωμένος, πικραμένος, με το δίκαιο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί του θέματος, διότι το θέμα δεν προσφέρεται για gossip. Έχει σχέση με το κρίσιμο θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Όπως και να το κάνεις είναι ζόρικο δεύτερη σαιζόν σερί η ΟΥΕΦΑ να αρνηθεί στην ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη.

Να το σημειώσω οπωσδήποτε. Αυτό που κάνεις δεν το ξέρει, κι αν το ξέρει δεν το λέει. Ακόμα κι αν η ΕΠΟ κάνει τα στραβά μάτια και πει το «Ναι» στον Παναθηναϊκό, η ιστορία δεν τελειώνει. Τον Παναθηναϊκό θα τον κόψει η ΟΥΕΦΑ, αν πράγματι η ΠΑΕ με μεγαλομέτοχο την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» χρωστάει. Δεν έχει ρυθμίσει τις «εκκρεμότητες» της.

Και φταίει ο Τουμαζάτος; Το πρώην στέλεχος της ντελόητ τατς, που τον έκανε μεταγραφή ο Αλαφούζος. Έτσι ισχυρίζεται ο Παναγό. Θα δείξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΡΟΥΣΦΕΤΙ (!) ΖΗΤΑ ο Αλαφούζος από τον Μαρινάκη, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης