Είναι και πολύ ελληνικό να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην καρδιά της κρίσης που τον μαστίζει και να συμπεριφέρεται λες και δεν έχει πρόβλημα! Μιλάνε τα αποτελέσματα. Και η απόδοση της ομάδας στο γήπεδο μιλάει επίσης. Ποια… ατυχία; Και ποια διαιτησία;

Εν όψει του αποψινού ντέρμπυ με την ΑΕΚ να υπενθυμίσω τι έγινε την περασμένη σαιζόν. Μόνον τυχαίο δεν ήταν που ο πρωταθλητής έχασε δύο φορές από την ΑΕΚ. Και στο πρωτάθλημα και στον τελικό του κυπέλλου. Ουδεμία σχέση έχουν αυτά τα δύο ματς, που η ΑΕΚ τα έδωσε με διαφορετικό προπονητή, τον Πογιέτ και τον Μανωλά, με το προηγούμενο 4-0 του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη. Τη συντριβή της ΑΕΚ που κόστισε στον Δέλλα την απομάκρυνσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνετα μπορείς να μετρήσεις ότι η αρχή της αγωνιστικής κρίσης του Ολυμπιακού ξεκίνησε από την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε η απώλεια του κυπέλλου πάλι από την ΑΕΚ, ο αποκλεισμός στο τσαμπιονς ληγκ από την Μπερσεβά, η «πρόκριση» με τη ψυχή στο στόμα με την Αρούκα, το παραλίγο πατατράκ με Ηρακλή, η ήττα από Κούγια και ΑΠΟΕΛ.

Με το έμπα της περασμένης σαιζόν, το 2015-16, στον Ολυμπιακό μιλούσαν για πρωτάθλημα όχι απλά αήττητο, αλλά κούπα μονάχα με νίκες. Τόσο αποικιοκρατικά έβλεπε τους «αντιπάλους» του ο ιμπεριαλιστής Ολυμπιακός που για μια φορά ακόμα ξεκινούσε με το πρωτάθλημα στο τσεπάκι.

Δεν φθάνει η νίκη απόψε επί της ΑΕΚ για να απομακρυνθεί ο Ολυμπιακός από την κρίση του. Για να κλείσει μ’ ένα καλό αποτέλεσμα σε παιχνίδι κρίσιμο το μαύρο του κύκλο. Αυτό θα το πουν εκείνοι οι οποίοι δεν βλέπουν, δεν θέλουν να δουν ότι ο πρωταθλητής είναι ακόμα σε αγωνιστική κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

……………………………….
Σε κατάσταση «Πιάστε με γιατί πέφτω» ο Μπέντο, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης