Λιγοστές αποδοκιμασίες ακούστηκαν στη μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ, στην πιο μεγάλη της Ιστορίας της, στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Σε βάρος του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Του Βόσνιου πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή. Της περισσότερο σπουδαίας γηπεδικής φυσιογνωμίας της ομάδας, με τίτλους τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο καθένας, βέβαια, έχει το ελεύθερο, μάλιστα στην ελευθεριότητα του χώρου, του γηπέδου, να βρίσει, να χλευάσει, να πανηγυρίσει, να αποθεώσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο γήπεδο κόβει το κέφι σε πολλούς να παρεκτραπούν! Ήταν κι άλλοι που δεν γουστάρουν τον Μπάγεβιτς, δεν ξεχνούν ότι το 1996, αυτός ο απόλυτα ταυτισμένος με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε την… προδοσία να πάει στον Ολυμπιακό. Αν η ΑΕΚ ήταν ακόμα στα παλιά, στο παλιό γήπεδο, ακόμα και σήμερα δεν θα την χαρίζανε στον Μπάγεβιτς. Οι πολύ περισσότεροι Αεκτζήδες, απ’ αυτούς που τα έβαλαν με τον Μπάγεβιτς.

Οι αλητείες, οι ακρότητες της εξέδρας περιορίζονται, σχεδόν μηδενίζονται, όταν το γήπεδο είναι κυριλάτο. Όσο περισσότερο πολυτελείας είναι το γήπεδο, τόσο τα έκτροπα των θεατών, ακόμα και των χασισωμένων, είναι… δύσκολο να εκδηλωθούν. 

Ο Ολυμπιακός δεν είναι με το ζόρι στην Ευρώπη, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

https://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2022/10/02/o-olumpiakos-den-einai-me-to-zori-stin-europi.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης