Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αδειοδότηση, δήλωσε με σιγουριά ο Αλαφούζος αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Σαρρή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Κορίτσια, σας κάνουν πλάκα. Ο Αλαφούζος και τα μήντια που δημοσιεύουν τις δηλώσεις του.

Αν δεν υπάρχει θέμα τότε γιατί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τρέχει μια στον Πλατινί και μια στον Σαρρή; Αποδυτηριάκιας μιλάει. Κανένας Πλατινί και κανένας Σαρρής δεν θα αποφασίσουν. Την απόφαση θα την πάρει ο Παναθηναϊκός! Όπως το λέω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι τις 31 Μαρτίου, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός, που έχει το πρόβλημα, οφείλει να παρουσιάσει τα χαρτιά του στην ΕΠΟ. Στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Η οποία αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα επιληφθεί σχετικώς, όχι ο Σαρρής.

Πρόσεξε το σενάριο, που μόνο ο αποδυτηριάκιας γνωρίζει πριν ακόμα γραφτεί για το σινεμά. Σίγουρα, δεν το γλυτώνουμε το έργο. Θα παίξει και φέτος, όπως και πέρυσι. Όταν η ΕΠΟ έδωσε τελικά την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό, όμως στη συνέχεια η ΟΥΕΦΑ του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Και στην θέση του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπαιξε στο γιουρόπα ο Παναθηναϊκός, ενώ τη θέση του Παναθηναϊκού πήρε στην Ευρώπη η Ξάνθη.

Ας δεχθούμε ότι ο Σαρρής, που ο Παναθηναϊκός φόρα παρτίδα τον στόλιζε ως όργανο του Μαρινάκη, παρεμβαίνει στο αλλοιώς και η αρμόδια επιτροπή αντικανονικά δίνει αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό. Έχει πρόβλημα ο Σαρρής με την UEFA; Όχι, δεν έχει. Είναι εκτεθειμένη η ΕΠΟ για την απόφασή της να αδειοδοτήσει κακώς τον Παναθηναϊκό; Όχι, δεν είναι εκτεθειμένη. Γιατί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει “κατανόηση” η UEFA. Συμβαίνει κάποιες εθνικές ομοσπονδίες στα βαλκάνια, για λόγους κατανοητούς, ακόμα και σε καθυστερημένους διανοητικά χούλιγκαν, να μην κοντράρει δημοφιλείς ομάδες, οι οποίες δεν δικαιούνται αδειοδότηση. Άρα; Ακόμα κι αν η ΕΠΟ αδειοδοτήσει τον Παναθηναϊκό, στην περίπτωση που η πράσινη ΠΑΕ έχει πρόβλημα, τότε θα στερηθεί της εξόδου στην Ευρώπη, με απόφαση της ΟΥΕΦΑ, η οποία στη συνέχεια θα κάνει το σχετικό έλεγχο.

Τελικά, για να τελειώνουμε. Έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός; Δεν περνάει. Δεν έχει; Θα την πάρει την αδειοδότηση. Το πράμα θα κριθεί από το τι θα περιέχει ο φάκελλος του Παναθηναϊκού. Να, γιατί λέω ότι την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός, όμως όχι με τα λόγια. Όχι με προεδρικές δηλώσεις.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ θα πάρει αδειοδοτηση ο Παναθηναϊκός, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης