Το σενάριο είναι γραμμένο από τη πασίγνωστη εδώ και δεκαετίες πραγματικότητα του ντόπιου πρωταθλήματος. Δεν είμαστε οι πονηροί της πιάτσας όταν την περασμένη κιόλας εβδομάδα γράψαμε ότι ο Ολυμπιακός, δηλαδή ο Μαρινάκης, στηρίζει τον προπονητή του μέχρι να τον… σουτάρει. Το πράμα φαινόταν από μακριά και χωρίς κιάλια νυκτός. Αν δεν συνέβαινε χθες το… απρόοπτο, αυτό θα συντελούνταν την άλλη ή την παρ’ άλλη αγωνιστική.

Αλήθεια, φταίει ο απολυθείς χθες Κορμπεράν στον Ολυμπιακό; Αφού δεν αποφάσιζε αυτός! Χθες κόντρα στον Άρη, σε δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε δυο παίκτες που δεν είχαν προλάβει να προπονηθούν με τους νέους συμπαίκτες του. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ομάδες γειτονιάς! Αλήθεια, ο συγκεκριμένος Κορμπεράν αποφάσισε να ξεκινήσει με Χάμες Ροντρίγκεζ και να βάλει αλλαγή τον νεομεταγραφέντα Σέντρικ Μπακακού; Και γιατί έπαιξε ο Ακιμπού Καμαρά, ένας ακόμα… μελαχρινός του Ολυμπιακού, που προορίζεται να δοθεί σ΄ άλλη ομάδα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κακά τα ψέματα. Ο Κορμπεράν δεν ήθελε στην ομάδα τους φιρμάτους Μαρτσέλο και Χάμες. Και γιατί να τους θέλει; Ποιος τον ρωτάει αυτόν! Ο φιρμάτος ποδοσφαιριστής κάνει αυτά που ξέρει, αυτά που θέλει, όχι αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής. Και ο προπονητής χρειάζεται να είναι μάστορας για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παικταρά. Ο συγκεκριμένος Κορμπεράν, πέρα από τις όποια, αμφισβητούμενη ή όχι αξία του, στερείται προσωπικότητας.

Μετά την ήττα από τον Άρη, εγκαταλείφθηκε η σκέψη να προσληφθεί ένας προπονητής ο οποίος θα λειτουργούσε ως supervisor στον Ολυμπιακό. Να παρέμενε, δηλαδή, ο Κορμπεράν αλλά να έκανε αυτά που θα του έλεγε ο υπεράνω του, ένας overaseer, ένας inergator τεχνικός. 

……………………………………………………………………

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανάκριβο show της βασιλικής κηδείας της Ελισάβετ…  διάβασε apodytiriakias.gr

SHOW, ΤΙ ΑΛΛΟ… , ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ | apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης