Στον Ολυμπιακό τι ακριβώς συμβαίνει;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 10:52
Στον Ολυμπιακό τι ακριβώς συμβαίνει;

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικά με τον Ολυμπιακό, που πιθανόν να δυσαρεστεί του οπαδούς των άλλων ομάδων. Και να τους δυσαρεστεί δικαιολογημένα. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι στη ζυγαριά μακριά απ' όλες τις άλλες ομάδες. Ποιος το λέει αυτό; Ο κανένας. Δηλαδή; Αδιάφορο, αν το λέει κάποιος! Εδώ μιλάνε τα ντοκουμέντα.

Τα τελευταία 25 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει στο παντελόνι τα 21 πρωταθλήματα. Δύο πήρε ο Παναθηναϊκός και... έχει ξεχάσει πότε τα πήρε. Επόμενο: Ψάξε βρες πότε θα το ξανασηκώσει. Και από ένα πήραν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Τι λέμε; Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός με τα 21 στα 25. Επικυρίαρχος.

Αυτό σημαίνει πως η σκέψη του« γαύβρου» έχει ξεφύγει. Εγώ είμαι, σου λέει. Εγώ, μετά πάλι Εγώ και μετάααααα όλοι οι άλλοι.

Σήμερα, όμως, ο παλιός «γαύρος», ο παραδοσιακός, αυτός που ήταν «γαύρος» πριν από τον Μαρινάκη και προτού σκάσει μύτη ο Κόκκαλης, βλέπει την ομάδα και ανησυχεί. Τι να συμβαίνει και η ομάδα είναι χειρότερη από την περασμένη σεζόν; Και δεν παίζει καλή μπάλα; Μιλάμε για τον «γαύρο» από την εποχή του Γουλανδρή, που αντιλαμβάνεται πως η ομάδα δεν έχει πρόβλημα. Οικονομικό. Διοικητικό. Από την άλλη, έχει προπονητή πετυχημένο και ρόστερ πλήρες.

Ο «γαύρος» παλιάς κοπής που ξέρει μπάλα δεν τον ενδιαφέρει η Ευρώπη. Τον Παναθηναϊκό θέλει να κερδίζει, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια πήρε μπόι. Είδε το ματσάκι προχθές με τον ΠΑΟΚ και τα χρειάστηκε. Κάτι τρέχει σ' αυτόν τον Ολυμπιακό.

...................................................................................................

Για τη Φώφη Γεννηματά τι είπε ο αληθινός χριστιανός, διάβασε apodytiriakias.gr

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ | apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021, 09:49