Μεγάλωσες κι έμαθες…, τι; Κατ΄ αρχήν αυτά που είδες στην οικογένεια σου. Τόσα ήξερε η μανούλα σου, η γιαγιούλα σου, μέχρι εκεί ήτανε ο πατέρας σου, ο παππούς σου. Αυτά, λοιπόν, όχι κάτι… άλλο, όχι κάτι περισσότερο θα δώσεις κι εσύ αύριο στην γυναίκα σου. Έτσι πάνω κάτω θα συμπεριφέρεσαι στην μητέρα των παιδιών σου. Το λάθος! Από χέρι να θεωρήσεις σωστή την αντίληψη που επικρατούσε στους δικούς σου, και στην εποχή τους.

Η γιαγιά σου, όμως, δεν άκουγε αυτή την μουσική που ξετρελαίνει την εγγονή της. Ούτε η μάνα σου ντυνόταν όπως η αδελφή σου σήμερα. Άσε το λεξιλόγιο, ακούς τέρατα σήμερα από το στόμα της νεότερης γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπαίνω κατ’ ευθείαν στο ψητό. Για λύπηση σήμερα είναι ο άνδρας. Χωρίς καλά καλά να το πάρει πρέφα βρίσκεται στο λούκι του γάμου και η κυρία τον πηδάει. Κανονικά. Με τα μούτρα της. Με τις γκρίνιες της. Επειδή είναι μια… άλλη γυναίκα, η γυναίκα του καιρού της. Καμία σχέση με την μάνα του, με την θεία του, με την γιαγιά του.

Φοβερά πράγματα. Πηγαίναμε στρατό και κάθε μέρα μετράγαμε μια μέρα λιγότερο. Πότε θα απολυθούμε. Αυτό δεν το κάνει ο παντρεμένος άνδρας! Πότε θα ξεφορτωθεί την κυρία. Κάνει το άλλο. Ποιο; Δεν ξέρει τι να… κάνει. Μπήκε στο γάμο αδιάβαστος. Απροετοίμαστος. Έμπλεξε χωρίς να το καταλάβει.

Ανεξήγητη η συμπεριφορά της γυναίκας στον φουκαρά τον άνδρα. Εκείνον που είναι εντελώς ανύποπτος και η σημερινή γυναίκα τον θέλει, τον έχει ανάγκη, αλλά και του επιτίθεται, τον μειώνει, τον απαξιώνει. Αποζητά την ανοικτή αναμέτρηση μαζί του. Σε κάθε ευκαιρία, και με τη σιγουριά ό,τι θα τον πληγώσει, θα τον τραυματίσει στον ανδρικό του εγωισμό. Και θα σκοράρει μία ακόμα ”νίκη” η κυρία η οποία το παίζει ριγμένη, παραμελημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα διεκδικεί από τον άνδρα, όμως όχι στα ίσα, όχι καθαρά και με τόλμη, όχι με ειλικρίνεια, τη σεξουαλική της ικανοποίηση. Τον οργασμό της. Κατανοητό. Θεμιτό. Και να καλύψει τη συναισθηματική της αβεβαιότητα. Να βρει και τις ισορροπίες λόγω του διαφορετικού φύλου, ότι αυτή δεν είναι κατώτερη ως γυναίκα. Θέλει να της δώσεις και το χρόνο της η γυναίκα. Να ασχολείται μαζί της ο άνδρας. Να επιβεβαιωθεί ότι δεν την αντιμετωπίζει σα λινάτσα ο άνδρας.

Ο φουκαριάρης άνδρας. Δεν βρίσκει λογική στις απαιτήσεις, στις παραξενιές της γυναίκας. Ο οποίος άντρας, για την γυναίκα, δεν έχει δίκιο σε τίποτα, και κακώς αυτός αισθάνεται ότι καταπιέζεται με την απειλή της μουρμούρας. Απεναντίας, οφείλει να συμπεριφέρεται όπως δεν του βγαίνει, δηλαδή έτσι όπως τον υποχρεώνει το… αδύνατο φύλο.

Πολλά είναι αυτά που περιμένουν τον άνδρα, το ισχυρό φύλο, στο νταραβέρι του με την γυναίκα. Και είναι αφελής ο άνδρας, επειδή θαρρούσε ότι είναι αρκετό το πιστόλι του, το πέος του, ο ανδρισμός του, τα λεφτά του για τις ανάγκες του σπιτιού, για να τα φέρει βόλτα με το άγριο ζώο που λέγεται γυναίκα. Της κυρίας που δεν της φθάνει μονάχα το… ανδρικό όπλο.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

ΠΑΣΟΚ και Σύριζα, ποιος ο γαμπρός, ποια η νυφούλα, διάβασε apodytiriakias.gr

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΟΙΑ Η ΝΥΦΟΥΛΑ | apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης