Ο Μπουχαλάκης κρυμμένος (!!!) απ’ όλους τους αντιπάλους πίσω από τον τερματοφύλακα του Άρεως, σαν κλέφτης που πηδάει μαντρότοιχο, φτάνει στη μπάλα και σκοράρει στα τελειώματα του αγώνα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στο σινεμά. Στα πιο τρελά ποδοσφαιρικά σενάρια.

Τα ερωτηματικά σκάνε επιτόπου στη σκέψη γι’ αυτή την απίθανη κινηματογραφική φάση, κλεμμένη λες από τη χολιγουντιανή Η Συμμορία των 11, που λόγω της επιτυχίας της γυρίστηκαν συνέχειες. Η Συμμορία των 12, των 13.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτυχία του Ολυμπιακού και προσωπικά του Μπουχαλάκη, που δεν τον ψυλλιάστηκαν διότι είναι νάνος, μόνο 1 μ. 89 ύψος, και αποτυχία του Άρεως, της πιο φορμαρισμένης ομάδας αυτή την εποχή. Αποτυχία οικονομική, αλλά και αγωνιστική. Να μείνει εκτός κυπέλλου, όταν θα ήταν το φαβορί με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ σήμερα δίνουν την εντύπωση ελβετικού τυριού. Τρύπες όχι μονάχα στην άμυνα τους.

Ερώτημα, πρώτον, λαμβάνοντας υπόψιν ότι με το 1-0 ο Άρης έχει την πρόκριση και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν προσπάθησε καν να ενοχλήσει τον Κουέστα. Ο οποίος καθυστερούσε όσο τον έπαιρνε και για να είναι νόμιμος έριξε τη μπάλα κάτω. Δεν την κρατούσε στα χέρια, για να μην παρατηρηθεί από το κοράκι.

Ο 30χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, λοιπόν, από το 2018 στον Άρη έκανε αυτό που συνηθίζουν όλοι. Κέρδιζε χρόνο ρίχνοντας τη μπάλα στο χορτάρι και δεν σούταρε σημαδεύοντας κάποιον συμπαίκτη. Περίεργο που οι φιλοξενούμενοι ποδοσφαιριστές δεν πιέζουν τον Κουέστα και τον αφήνουν να κλέβει χρόνο, ενώ ο συμπαίκτης Μπουχαλάκης καραδοκεί… ξεχασμένος στα… δοκάρια των γηπεδούχων.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερώτημα δεύτερον. Γιατί κανένας ποδοσφαιριστής του Άρεως δεν είδε τον… αόρατο Μπουχαλάκη, για να ειδοποιήσει τον Κουέστα; Χρήσιμες οι απαντήσεις, έστω κι αν δεν υπάρξουν απαντήσεις.

Ερώτημα τρίτον. Ο Μπουχαλάκης σχεδιάσε το κόλπο του; Ο  ίδιος μόνος ή δεν ήταν προϊόν της προσωπικής του ευφυίας.

Το πιθανότερο είναι ο Κρητικός Ανδρέας Μπούχαλάκης να μελέτησε το πράμα στη διάρκεια του αγώνα και του έκατσε η κορνίζα δώρο στον Κουέστα. Τι έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού; Έμεινε πίσω ακριβώς από την πλάτη του Κουέστα κι όταν αυτός άρχισε τα τσαλίμια, όρμησε στον ταυρομάχο, όχι όπως ο άσκεφτος ταύρος, και με θεαματικό πισωγύρισμα του έφαγε τα συκώτια. Του έκλεψε το τόπι, σκόραρε κι έστειλε τον Κουέστα στην κόλαση των τερματοφυλάκων. 

Αύριο Κυριακή στην Τούμπα ΠΑΟΚ- Άρης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Άρης έβαλε τον μαύρο Μπουσέ, δεν χρησιμοποίησε τον Κουέστα, ούτε τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος υποστήριξε πως δέχθηκε απόπειρα δωροδοκίας από τον ΠΑΟΚ. Υπόθεση που λες κουκουλώθηκε, δεν είχε συνέχεια. Να την κάνουμε τι, είμαστε σε αναμονή για φρέσκα κουλούρια, όχι απαραίτητα σχετικά με δωροδοκίες. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανεξάντλητο για ιστορίες γραφικές.

………………………….

Η σκλάβα του έρωτα και η αφέντρα του άντρα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης