Το γράφουν φαρδειά πλατειά και στην πρώτη σελίδα και δεν ντρέπονται. Φοβερά πράγματα. Στο κύριο θέμα της η «Αυγή», η εφημερίδα του Σύριζα, λέει ότι για πρώτη φορά ο Πάπας θα συναντηθεί με ηγέτη της αριστεράς, τον Τσίπρα. Φοβερά πράγματα.

«Ηγέτης» ο Τσίπρας κι όχι υπηρέτης του λαού. Ηγείται, σου λένε. Δεν είναι πρόεδρος εκλεγμένος δημοκρατικού κόμματος. Είναι ηγέτης, λέει η Αυγή, όπως όλοι οι αρχηγοί, οι επικεφαλής προσωπικών κομμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω. Είναι ξευτύλα κι όχι επιτυχία, όπως την παρουσιάζουν, ένας γνήσιος αριστερός να συζητάει μ’ έναν ιεράρχη. Κανένας, δηλαδή, από τις αριστερές προσωπικότητες, όπως κι εκείνους που εμφανιζόντουσαν με αριστερό προφίλ, δεν πήγε στον Πάπα της Ρώμης για να κερδίσει πόντους. Για να καταστρέψει το αριστερό προφίλ του, δηλαδή.

Εδώ, όμως, στο μπουρδέλο, δεξιοί και αριστεροί παίζουν την ίδια κασέτα όταν είναι στην αντιπολίτευση. Κι έγινε το απίθανο. Όχι ότι ο Τσίπρας πήγε να πάρει την ευλογία του Πάπα, όχι αυτό. Το φοβερό είναι ότι με τη συνάντηση με τον φαφούτη Πάπα αξίζουν παράσημα στον Αλέξη μας.

Πήγε ο Μαρινάκης στον οικουμενικό πατριάρχη. Και τι έγινε; Όπως ο Ολυμπιακός έτσι και ο Αστέρας Τρίπολης έγινε δεκτός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Δαλάι Λάμα ο Τσίπρας, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης