Το αποψινό στην Τούμπα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Βέβαια, έχει χυθεί μπόλικο μελάνι για τη… σημασία της μεγάλης αυτής αναμέτρησης στην οποία θα παιχτούν… πολλά. Αυτά τα λένε και τα γράφουν οι απατεώνες. Οι άσχετοι. Οι αφελείς. Επικίνδυνοι όλοι τους, όποιο είναι το κίνητρό τους.

Το ματς δεν σημαίνει τίποτα! Για ποδόσφαιρο μιλάμε, μη ξεχνιόμαστε. Όχι για τη συμφωνία των Πρεσπών, ούτε για το τι δίνει το τελευταίο γκάλοπ εν όψει εκλογών.
Ο πόλεμος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε, μάλλον εκδηλώθηκε πια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, που έγινε τον Μάιο του 2017 στο Βόλο. Νίκησε ο ΠΑΟΚ 2-1 με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Με γκολ οφσάιντ μαρς. Όταν δε μπουκάρισε στον αγωνιστικό χώρο, τον περασμένο Μάρτιο, ζωσμένος με πιστόλι ο Ιβάν Σαββίδης, υπογράφτηκε η κήρυξη του πολέμου.
Κι όμως! Το αποψινό παιχνίδι, σε πείσμα της νοσηρής επιθυμίας κάποιων, δεν είναι η… ”ρεβάνς” του ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 1-0 που… δεν τελείωσε. Αγώνας που κέρδισε 3-0 στα χαρτιά η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έμεινε με το παράπονο ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα. Ούτε το αποψινό ματς είναι η… συνέχεια του τελικού κυπέλλου 2018, δυο μήνες αργότερα, όπου πανάξια και πεντακάθαρα νίκησε ο ΠΑΟΚ 2-0 στο ΟΑΚΑ (φώτο).

Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό που θα γίνει στην Τούμπα. Και όποιο αποτέλεσμα κάτσει δεν έχει να… αποδειχθεί τίποτα. Το πόσο τίμιος και άξιος είναι ο νικητής. Το πόσο βρώμικος, κομπλεξικός είναι ο ηττημένος. Πολύ περισσότερο, τέταρτη αγωνιστική ακόμα, το παιχνίδι, σίγουρα σε εχθρικό κλίμα, δεν θα βγάλει κιόλας τον πρωταθλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………………….
Πως είναι σήμερα οι προσωπικές σχέσεις Μελισσανίδη- Σαββίδη, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης