Οι μεταγραφές που έκανε πατ-κιούτ ο Παναθηναϊκός θα περνούσαν στο ντούκου, αν οι διάφοροι Μέστο, Βλαχοδήμος, Μανουτέ, Ευαγγελίστα, Μπουμάλ κατέληγαν σ’ άλλην ομάδα. Στον Παναιτωλικό και στον Αστέρα Τρίπολης, την Καλλονή και τον Πανιώνιο. Ουδείς θα ασχολούνταν.

Παναθηναϊκός είναι αυτός. Βαρύ όνομα, κόσμος πολύς ενδιαφέρεται για την ομάδα. Άρα, η δημοσιότητα που παίρνουν οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού είναι άσχετη, εντελώς άσχετη με την αξία των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερώτημα. Εύκολο να απαντηθεί. Τι σόι μεταγραφές είναι αυτές που ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός; Για να ενισχυθεί η ομάδα, το ερώτημα. Μήπως για να καλύψει τρύπες, τα κενά στο ρόστερ. Άλλο αυτό.

Δεν είδα να πάρει ο Παναθηναϊκός κάποιον καλύτερο του… Εσιέν! Κάποιον που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη προσφορά από τον πρώην παικταρά Εσιέν. Το λέω αυτό διότι είναι να απορείς πώς είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να λέει ότι κτυπάει πρωτάθλημα και έχει βασικό στην ενδεκάδα έναν ποδοσφαιριστή που παίζει 90 λεπτά στα ρηχά.

Ενίσχυση θα ήταν για τον Παναθηναϊκό αν έπαιρνε παίκτη που θα αντικαθιστούσε τον Μπεργκ. Αυτός είναι ο Νο1 παίκτης του Παναθηναϊκού, για να κάνουμε ταμείο. Και επειδή το παλληκάρι είναι στα κάτω του, στα off του, ο Παναθηναϊκός όφειλε να έβρισκε τον αντι-Μπεργκ, αν πράγματι στα σοβαρά κι όχι με το στόμα έκανε πρωταθλητισμό κορυφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι κρύβει η υποστήριξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Μαρινάκη

ΑΒΑΝΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! Διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης