Δεν έχει δίκαιο όποιος, αεκτζής κι όχι, στενοχωρήθηκε γιατί αποκλείστηκε η ΑΕΚ. Προσωπικώς εγώ τη χειροκρότησα την ΑΕΚ γιατί απλά στο Κίεβο κατέδειξε ολοφάνερα ότι είναι πια μέγεθος, αγωνιστικά, πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο είχε παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Αποκλείστηκε η ΑΕΚ. Και λοιπόν; Εγώ λέω ότι η ομάδα βγήκε κερδισμένη! Γιατί τη χάρηκα με την αγωνιστικότητά της εκτός έδρας και σε καιρικές συνθήκες που ευνοούσαν τον αντίπαλο. Γιατί το αφεντικό της ρεβάνς ήταν η ΑΕΚ, αφού αυτή έδωσε ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι. Γιατί, το πιο σημαντικό, η ΑΕΚ δεν έπαιξε με σκοπιμότητα. Να κοιτάξει να κλέψει την πρόκριση κωλομπαρίστικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Κίεβο η ΑΕΚ σεβάστηκε το ποδόσφαιρο. Την Ιστορία της. Τον κόσμο της. Έχει ανοικτούς λογαριασμούς στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και πιθανότατα να μείνει ρέστη στο τέλος της σεζόν. Η ΑΕΚ, όμως, στη ρεβάνς με τη Δυναμό τα έδωσε όλα και με πλήρη σύνθεση. Δεν έπαιξαν οι τιμωρημένοι Βράνιες, Λιβάγια. Συμπεριφορά αληθινά ευρωπαϊκής ομάδας.

Τι θα πει «Διαλέγω ματς»; Τέτοια αντίληψη ταιριάζει μόνο στις μικρές ομάδες. Στις ελληνικές ομάδες.

Τρομερή ήταν η ΑΕΚ. Τρόμαξε τους Ουκρανούς στην έδρα της. Τι επιστροφές! Τι πρεσαρίσματα! Γκάλο και Μπακάκης πάνω- κάτω σε τρέλαναν. Σιμόες και Γαλανόπουλος σκυλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ του ποδοσφαίρου, της μικρής πάσας, της αμυντικής σκέψης και του αργού ρυθμού, ξεχάστε την. Κόντρα στη Δυναμό είδαμε την ΑΕΚ που έχει ξεφύγει από τον χώρο της διεκδίκησης και παίζει πια στον χώρο της απαίτησης. Δεν διεκδικεί τίτλους, τους απαιτεί.

Αυτήν την ΑΕΚ είδαμε στο 0-0 με την κατώτερη της Δυναμό. Να, γιατί δεν αξίζει λύπη και θυμό ο αποκλεισμός.

…………………………………….

Γιατί η αλλαγή στους ποιοτικούς Λάζαρο και Μπακασέτα, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης