Απέναντι σε μια προβληματική Άρσεναλ ο Ολυμπιακός κατέδειξε τη δική του μειονεξία. Ο πρωταθλητής παρουσίασε έντονα σημάδια κούρασης, πιο σωστά κορεσμού, και απώλεια της λάμψης του, που πλέον φωτίζει ελάχιστα. Μ’ άλλα λόγια, χθες στο Καραϊσκάκη επιβεβαίωσε ότι πράγματι υστερεί σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό της περασμένης σεζόν.

Πνιγμένη στο πρόβλημα η Άρσεναλ, μια εικόνα ομάδας σοκαριστική που δικαιολογεί γιατί έχει μείνει πίσω στην Αγγλία και δεν εντυπωσιάζει στην Ευρώπη. Κι όμως, στα πρώτα κιόλας έξι λεπτά έχασε μοναδικές ευκαιρίες και δεν θα ήταν έκπληξη να έχει βάλει δυο γκολ. Τυχερός στάθηκε ο Ολυμπιακός, όχι και άτυχη η λονδρέζικη ομάδα, που στο ημίχρονο είχε πάρει φαλάγγι τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επαγγελματική ομάδα δεν ισχύει η… ατυχία. Υπάρχουν μόνο η ανικανότητα, η αδυναμία, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Η Άρσεναλ, λοιπόν, έκανε ό,τι ήθελε, έβρισκε χώρους στα καρέ του Ολυμπιακού, αλλά ήταν αναποτελεσματική. Από τη μια είχε την κατοχή, κυριαρχούσε και διαρκώς απειλούσε, από την άλλη και με ελάχιστη πίεση από τον αντίπαλο έπεφτε σε ατομικά λάθη στην άμυνα. Χοντρά λάθη. Ένα απ’ αυτά έφερε την ισοφάριση 1-1 του Ολυμπιακού.

Άλλο αξιοσημείωτο. Κατέρρευσε με το που δέχθηκε την ισοφάριση η Άρσεναλ. Λες κι ήταν ένα μπαλόνι και ξεφούσκωσε. 

Τι φταίει κι αυτός ο μουδιασμένος Ολυμπιακός περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο; Γιατί δεν διεκδίκησε αποτέλεσμα; Με την ήττα 3-1 και τα δυο σε ένα πεντάλεπτο γκολ στα τελειώματα του Β’ ημιχρόνου, για όποιον βλέπει, πλήρωσε τον φόρο της έλλειψης ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα. Το παίρνει περίπατο στην Ελλάδα κι αυτό λειτουργεί αρνητικά, διότι τον συνοδεύει και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τίποτα, όμως, δεν χάθηκε για τον Ολυμπιακό και με το 1-3. Αυτή η προβληματική Άρσεναλ παίζεται, προσφέρεται για ένα ακόμα θαύμα, μάλιστα αν λάβει κανείς υπόψη ότι στην αγγλική ομάδα δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι παίκτες-κλειδιά στην ενδεκάδα της.

 ……………………………………………………………………….

Η μαύρη αλήθεια γιατί πήγαν στράφι τα lockdown στην Ελλάδα, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης