Έγινε ό,τι έγινε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Διακόπηκε  ο αγώνας, τιμωρήθηκε κατ΄αρχήν ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός με μείον 3 συν άλλους μείον 3, και μετά την ένσταση οι μείον 6 μειώθηκαν σε μείον 3, ενώ αποφασίστηκε η… συνέχεια του ματς, που είχε διακοπεί στο 70. Να βγουν ξανά στο χορτάρι οι δυο ομάδες και να παίξουν τα… υπόλοιπα 20 λεπτά.

Το έργο, όμως, δεν τελείωσε διότι ο Ολυμπιακός που δεν του… έφτανε το 1-0, και ήθελε περισσότερα γκολ, την κάνει γυριστή και… απειλεί να προσβάλει την απόφαση επανάληψης, μάλλον συνέχισης του αγώνα. Κι αν όχι ο Ολυμπιακός δικαίωμα να διαφωνήσει με την απόφαση έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έστω ότι μένει η απόφαση που ”δικαιώνει” τον Παναθηναϊκό, και τον υποχρεώνει να ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό. Με κόσμο! Με κίνδυνο να ξαναχτυπήσουν οι πράσινοι χούλιγκαν. Οπότε ο Παναθηναϊκός ως υπαίτιος και υπότροπος θα φουντάρει στην Β’ εθνική. Από την ποινή αφαίρεσης βαθμών που θα φάει. Ο κίνδυνος είναι ορατός για όσους τολμάνε να βλέπουν τον πίνακα της βαθμολογίας. Κατόπιν τούτου η ΠΑΕ, για να προστατεύσει την ομάδα, είναι αποφασισμένη να δώσει τους υπόλοιπους πέντε αγώνες χωρίς εισιτήρια.

Να μην έχει καμιά ευθύνη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όποιες αλητείες προκύψουν και τις χρεωθεί ξανά. Εισιτήρια; Ούτε πρόσκληση θα δώσει σε επώνυμους οπαδούς! Από το φόβο η πρόσκληση, όπως συνηθίζεται, να καταλήξει σ’ άλλα χέρια. 

Με την ευκαιρία. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ”έδωσε” στην αστυνομία το όνομα και τα πλήρη στοιχεία ενός αρχιγκούλιγκαν της ομάδας που πέταξε αντικείμενο σε διαιτητή. Ο εν λόγω χούλιγκαν πρόσφατα ήταν μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης