Σενάριο ποδοσφαιρικής φαντασίας. Μόνο που είναι ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Η πορεία στα γήπεδα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος ξαναβρέθηκε στον Ολυμπιακό. Ήταν στον Ολυμπιακό; Και από την ΑΕΚ πέρασε ο Αλέξανδρος! Και το 2016 πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα, διότι ο τερματοφύλακας της ομάδας Μάρκος Βελλίδης έκανε μεταγραφή στον… ΠΑΟΚ. Με τον Βελλίδη, που δεν έπαιξε καθόλου, ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μια ακόμα αποτυχημένη μεταγραφή, με συνέπεια τον άλλο χρόνο να αποκτήσει τον… Πασχαλάκη, τον Αθηναίο, όχι Θεσσαλονικιό.

Στα 33 συμπληρωμένα, ώριμος και καλύτερος από ποτέ, ο Πασχαλάκης ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η μεταγραφή είναι κλεισμένη καιρό, αλλά επειδή προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, για λόγους επικοινωνιακούς το κρατούσαν κρυφό. Πασχαλάκης είναι, όχι Κούδας για να ανάψουν κι άλλο τα αίματα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όσο κι αν ήταν ταυτισμένος με την καλύτερη περίοδο της Ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης είναι Πασχαλάκης, και οι εποχές σήμερα μικρή σχέση έχουν μ’ εκείνες της δεκαετίας του ’60.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα του από τον Λεβαδειακό, το 2008. Δυο χρόνια στην πλάτη ακόμα με τη φανέλα του πρωταθλητή, επειδή είναι τερματοφύλακας, δεν πρόκειται να τον βαρύνουν ηλικιακά.

………………………………….

Στον Ολυμπιακό λουκέτο στη Θύρα 7 και ρεζιλίκι, διάβασε apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΡΑ 7 | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης