Κρίσιμες, λέει, ώρες στο θέμα της μεταγραφής του Σέρβου Πρίγιοβιτς, από τον ΠΑΟΚ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Κάπου στα ηρωικά χώματα που έδρασε ο Λώρενς της Αραβίας. Υπερβολές, για να μην πούμε κάτι άλλο. Γιατί είναι «κρίσιμες», και γιατί να είναι «κρίσιμες» οι ώρες μέχρι το σημερινό ραντεβού του Πρίγιοβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη.

Κατ’ αρχάς, και στην τελική, το όλο ζήτημα είναι οικονομικό. Και αγωνιστικό, όμως προέχει το οικονομικό, δηλαδή τι συμφέρει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βέβαια τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Να το πούμε αλλιώς. Δεν είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ να «χαθεί» ο παίκτης. Δεν είναι ντροπή, ούτε προσβλητικό για τον ΠΑΟΚ να αποφασίσει να μη συρθεί στον… ανταγωνισμό με την αραβική ΠΑΕ. Δεν μειώνεται ο ΠΑΟΚ αν εκτιμήσει ότι δεν τον συμφέρει να μπει σε λογική πλειοδοσίας, με τους Άραβες που θέλουν τον Πρίγιοβιτς.

Συμφέρει στον ΠΑΟΚ να κρατήσει τον παίκτη με περισσότερα χρήματα απ’ όσα προσφέρει το κλαμπ της Τζέντας; Μήπως οικονομικά βολεύει την ελληνική ΠΑΕ να κάνει παντελόνι το πακέτο από Αραβία μεριά; Αυτό είναι το θέμα, και τίποτα άλλο.

Αν, τελικά, ο ΠΑΟΚ «χάσει» τον Πρίγιοβιτς, που είναι πράγματι μια απώλεια η βέβαιη αποχώρησή του, τότε η ΠΑΕ να φροντίσει να μην αιφνιδιάζεται για ακόμη μία φορά. Να είναι έτοιμος σε κάθε «απρόβλεπτη» εξέλιξη. Για παράδειγμα, γιατί να περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να αποφασίσει αν θα κρατήσει και με ποιους οικονομικούς όρους βασικούς παίκτες, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια σε πέντε μήνες (Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Στάνκχωφ κ.ά.).

………………………………..

Τι δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης