Το μέγα... λάθος του Άρεως να κοντράρει τον Ολυμπιακό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 09:47
Το μέγα... λάθος του Άρεως να κοντράρει τον Ολυμπιακό
Σπουδαία βραδιά του Άρεως στου Χαριλάου κόντρα στον Ολυμπιακό. Με πάθος, ψυχή και περισσή ενέργεια οι παίκτες με την κίτρινη φανέλα, και μ’ έναν λιγότερο από το 70’, πήραν 1-1 από τον πρωταθλητή, ο οποίος ισοφάρισε με τον Καρίμ στο 81' (φώτο). Γιατί, όμως, ο ιστορικός Άρης παραδόθηκε στο ρίσκο να διεκδικήσει τη νίκη στο πρώτο ματς και με την κρυφή ελπίδα να προκριθεί σε βάρος κοτζάμ Ολυμπιακού στο κύπελλο;

Πρώτος και αποκλειστικός στόχος του Άρεως είναι η άνοδος στη σούπερ ληγκ. Πώς θα το καταφέρει αν δεν κερδίσει το Σαββάτο τον ΟΦΗ. Όταν με τον Ολυμπιακό τα έδωσαν όλα, έφυγαν «νεκροί» από το γήπεδο, διότι έπαιξαν υπέρ πίστεως κα πατρίδος.

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ πάλι στο γήπεδό του ο Άρης να μας ξαναδώσει την ίδια εικόνα όπως κόντρα στον Ολυμπιακό. Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν και τους έφυγε το μεδούλι ο Αναστόπουλος υπολογίζει σίγουρα τους πέντε για το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Μήπως είναι εγγύηση ο Τάτος, ο ηγέτης, ο οργανωτής του Άρεως που δεν μαρκάρει ούτε με τα μάτια;

Αν πάρει αποτέλεσμα ο ΟΦΗ, τότε ο ίδιος ο Άρης θα βάλει στο παιχνίδι της ανόδου την ομάδα της Κρήτης. Φουλ για άνοδο πάνε Απόλλων και Λαμία, η οποία στο ματς κυπέλλου 2-2 με τον Ατρόμητο αγωνίστηκε κατά 80% με αναπληρωματικούς.

Δύο ομάδες ανεβαίνουν. Λαμία και Απόλλων είναι ομάδες του χώρου της Β’ εθνικής. Τα ξέρουν τα μονοπάτια. Ο Άρης βγήκε στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό για να δείξει ότι ο δικός του χώρος είναι αυτός στο πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ.
.......................................
Ποιοι από τον Ολυμπιακό, και πρώτος ο Σισοκώ, χάθηκαν στο Χαριλάου, διάβασε στο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, 11:25