Το μήνυμα Μαρινάκη και η απάντηση Σαββίδη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, 09:35
Το μήνυμα Μαρινάκη και η απάντηση Σαββίδη
Τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ακόμα δύο πρωτοσέλιδες. Δεν έχει σημασία ποιους ποδοσφαιριστές πήρε. Ούτε αν αυτοί οι δύο, Ερνάνι και Ιντέγιε τα ονόματά τους, θα δείξουν κάτι το ξεχωριστό στο τσάμπιονς ληγκ. Ξέχνα και τα νούμερα που γνωστοποιήθηκαν, πόσο κόστισαν οι δύο πρωτοσέλιδες μεταγραφές.

Είμαστε στην εποχή των εντυπώσεων. Δεν αγνοείται με τίποτα το παιχνίδι των εντυπώσεων. Αυτό έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επίδειξη δύναμης. Και κυριαρχίας!

Οι «άλλοι», Σαββίδηδες και Μελισσανίδηδες, νάδα. Έτσι νόμιζε ο χοντρός. Και μέσα στους «άλλους», ο μετρών ήδη 5 πρωταθλήματα στα 5, δεν υπολογίζει τον Αλαφούζο.

Μαρινάκης είναι, εφοπλιστής είναι, Ολυμπιακός, πρωταθλητής και έστειλε το «προσωπικό» του μήνυμα στους... συναδέλφους των ανταγωνιστριών ΠΑΕ: Ξεχάστε το πρωτάθλημα! Αυτό είναι πάλι δικό μου. Βγάλτε τα μάτια σας για την 2η θέση...».

Αυτό είναι το ύστατο «μήνυμα» του Ευάγγελου και με την απόκτηση των Ερνάνι, Ιντέγιε.

Ο Ιβάν το πήρε αυτό το μήνυμα και θέλησε να σηκώσει ανάστημα. Για την πάρτη του. Τι έχεις να πεις για τον Μπερμπάτωφ; Ένας αλλά λέων, σου λέει ο Πόντιος! Δεν έχει καμία σημασία αυτήν τη στιγμή αν, λέμε αν, στην πορεία αποδειχθεί γατάκι ο Δημήτρης.

ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και ποιο το παραμύθι με Μαρινάκη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, 09:35