Παρασυζητήθηκε το πράμα με τη νέα αποτυχία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Μας τα ζαλίζουν μ’ αυτά που λένε και γράφουν ειδικοί κι άλλοι πονεμένοι, αλλά μένουν μακριά από την ουσία. Η νίκη του Άρεως ή η ήττα του Παναθηναϊκού δεν είναι έκπληξη. Δεν κατάλαβα. Δεν είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός από τον Άρη. Και από αρκετές άλλες ομάδες που πρόκειται να αντιμετωπίσει. 

Τα βάζουμε κάτω. Λογικά και ποδοσφαιρικά. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι εκτός τόξου πρωταθλητισμού. Βασικό αυτό που θα βοηθήσει την κουβέντα μας. Μεγάλο, τεράστιο όνομα το «Παναθηναϊκός», αυτό δεν συζητείται, αλλά για τους πολύ γνωστούς λόγους η ΠΑΕ έμεινε πίσω. Κλάταρε. Βγήκε εκτός της ιστορικής της πορείας. Μακριά από το πεπρωμένο της. Και απειλείται σοβαρά να απωλέσει το DNA της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άλλο βασικό. Ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε η ομάδα να κάνει μια… νέα αρχή. Να διώξει τον προπονητή, με τον οποίο είχε μπει το πράμα σε έναν δρόμο, σ’ αυτό τον δρόμο που μπήκε, και έφερε νέο διευθυντή. Και νέο προπονητή (φώτο). Και νέους παίκτες. Ε, είναι μάλλον παράλογο να περιμένει κανείς στο τρέχον πρωτάθλημα περισσότερα απ’ όσα έδωσε η ομάδα με τον Δώνη στον πάγκο.

Παρένθεση. Γιατί διακόπηκε η συνεργασία με τον Δώνη; Ερώτημα κρίσιμο και ακανθώδες, το οποίο μάλλον θα το καταπιεί αμάσητο η Ιστορία. Επειδή δεν προβλέπεται να «μιλήσει» ο Αλαφούζος. Να μας πει γιατί σούταρε τον Δώνη και δεν έκανε κέφι και τον γιο του. 

Επί του θέματος. Ρατσισμός είναι να αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός ως αγωνιστικά ανώτερος σε σύγκριση με άλλες ισοδύναμες, σίγουρα όχι κατώτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με το επιχείρημα «Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός». Λάθος. Ήταν Παναθηναϊκός, δεν είναι σήμερα μια ΠΑΕ που πέρασε μνημονιακή κατάσταση, με συνέπεια να αποκλειστεί και από την Ευρώπη για οικονομική αναξιοπιστία. Και 6-7 χρόνια να παραμένει σταθερά σε προβληματική κατάσταση, σε επίπεδο αγωνιστικό. Και από την άλλη, να συνεχίζει τις απανωτές ξεφωνημένες γκέλες σε επιλογές προπονητών και ποδοσφαιριστών. Έτσι δεν βγαίνει η ομάδα από το λούκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………..

Γιατί ο Πογιάτος σνομπάρει τα ταλαντούχα ”μωρά” του Δώνη, διάβασε apodytiriakias.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης