Πέντε φορές έπαιξαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τούτη τη σαιζόν. Ο πρωταθλητής του 2019 κέρδισε μονάχα μια φορά κι αυτή στην Τούμπα. Σ’ εκείνη την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός πολύ γρήγορα προηγήθηκε 2-0 και τελικά έχασε 3-2. Στις άλλες τέσσερις αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός νίκησε τρεις φορές και μια έληξε ”Χ”.

Τι μπορεί να πει ο ΠΑΟΚ, πόσο αξιόπιστη να ‘ναι η αμφισβήτηση της ανωτερότητας του αντιπάλου, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα του 2020 και τερματίζει με διαφορά βαθμών από τον ΠΑΟΚ, και αφού στις μεταξύ τους κόντρες το πράμα ήρθε 3-1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόψε στις 9 παίζουν στην Τούμπα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αν κερδίσει ο δικέφαλος του βορρά, τότε δεν εξασφαλίζει μόνο την δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Θα κερδίσει και τον αδόκιμο τίτλο της καλύτερης δεύτερης ομάδας. Από την άλλη, αν κερδίσει η ΑΕΚ, τότε θα αμφισβητήσει τη ”δευτεριά” του ΠΑΟΚ.

Τρία κύπελλα σερί κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, το 2017, το 2018 και το 2019, με αντίπαλο στον τελικό την ΑΕΚ. Αυτές οι τρεις κούπες χαμήλωσαν την ΑΕΚ σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στις μεταξύ τους κόντρες δεν έχασε στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος του 2019 και του 2020. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ νίκησε δυο φορές στην Τούμπα και δυο φορές απέσπασε ”Χ” στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ ήταν στο ΟΑΚΑ Νοέμβριο του 2017, τη σαιζόν 2017-18 που ο δικέφαλος του νότου κατέκτησε το πρωτάθλημα, με διαφορά 13 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Στη ρεβάνς του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 στα χαρτιά το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, γιατί διακόπηκε με ευθύνη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα. Κερδίζει ο ΠΑΟΚ και η παλάντζα δείχνει ότι πράγματι έχει το επάνω χέρι στο ζύγι με την ΑΕΚ. Δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ διατηρεί την τρίτη θέση στην ”ιεραρχία” της Ιστορίας, μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Το show στα κανάλια με την ιστορία της μικρής Μαρκέλλας, διάβασε apodytiakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης