Πριν υποβιβαστεί για τελευταία φορά ο Άρης, σε κάποια φάση, είχε για ένα φεγγάρι έναν Ισπανό προπονητή. Η κουβέντα είναι για τον Παναθηναϊκό, αλλά στην περίπτωση ταιριάζει το story της αρειανάρας.

Με το που αναλαμβάνει, λοιπόν, ο νέος προπονητής του Άρη, του λένε οι μάγκες οι δικοί σου: «Μίστερ, μας κυνηγάει η διαιτησία. Δεν μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί τα κοράκια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πολύ καλό νέο αυτό» σκέφτηκε ο Ισπανός. Δεν θα φταίω εγώ, ούτε οι παίκτες αν χάνουμε. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της διοίκησης μου το είπαν… προκαταβολικά.

Χάνει 2-0 στην Ισπανία ένα παιχνίδι που άνετα θα μπορούσε να το πάρει ο Παναθηναϊκός και παίζει πάλι η γραμμή ότι… φταίει η διαιτησία. Μιλάμε για δηλητήριο. Σα να πίνει κώνειο ο Παναθηναϊκός για να αντιμετωπίσει έναν…εξωτερικό εχθρό.

Δεν κερδίζει τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός, φταίει η διαιτησία. Χάνει από την Θέλτα, φταίει η διαιτησία. Πράγματι το κοράκι είτε διότι ήταν στημένο, είτε από μ@λ@κία, έκλεψε ένα γκολ, μια φάση του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν φταίει μόνον η διαιτησία. Σε κάθε αγώνα! Μ’ αυτή την τακτική του Παναθηναϊκού, που από τη διοίκηση πέρασε και στους δημοσιογράφους της ομάδας αλλά και στους ποδοσφαιριστές, χαμένος είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Γιατί;

Ποτίζονται με το δηλητήριο της δικαιολογίας οι ποδοσφαιριστές. Που έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αντίπαλο και την διαιτησία.

………………………….
Το «συμβόλαιο» του διαιτητή στο αυριανό Ολυμπιακός-ΑΕΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης