Σενάριο γραμμένο, απλά το διαβάζεις πολύ πριν ακόμα αρχίσει να παίζεται. Ο Μητσοτάκης κερδίζει με αυτοδυναμία τις εκλογές, οπότε αυτές γίνουν, πρόωρες ή το 2019, στον χρόνο τους.

Ο κόσμος δεν ανακουφίζεται και με τη νέα κυβέρνηση ο Σύριζας κάμει παιχνίδι αντιπολίτευσης. Το έργο πάει για εκλογές πρόωρες στις οποίες θα ισχύει η απλή αναλογική. Αποφασισμένο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρα, μετά τις μεταπροσεχείς εκλογές υπάρχει αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης της ΝΔ, πάλι της πιθανότερης νικήτριας της κάλπης. Άρα, η συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων, ΝΔ και Σύριζα, είναι αναγκαία. Αναπόφευκτη. Δεν γίνεται διαφορετικά, διότι δεν προβλέπεται με τίποτα το πρώτο κόμμα να συγκεντρώσει το 50% τουλάχιστον και μ’ άλλο κόμμα, εκτός από το δεύτερο.

Αυτό ακριβώς περιμένουν οι επενδυτές του εξωτερικού! Ποιο; Να γίνει κυβέρνηση Μητσοτάκη – Τσίπρα! Τότε σαν κοτόπουλα θα πέφτουν από τον ουρανό τα πακέτα για μπίζνες στην Ελλάδα. Δεν είναι ηλίθιοι οι ξένοι να ρισκάρουν λεφτά στην Ελλάδα με Σύριζα αντιπολίτευση και απεργίες στο πρόγραμμα.

Σημειώστε την ημερομηνία που διαβάσατε το σενάριο το οποίο δεν είναι πρόβλεψη για στοίχημα, ούτε πρόγνωση μετεωρολογική, απλά θέλει τον χρόνο του για να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τας γραφάς και τους προφήτας των funds.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………………….
Γιατί ο Σύριζα κρατιέται ακόμα υψηλά, σταθερά 20 – 25%, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης