Περισσότερο από τον καθένα ο Μελισσανίδης γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ΑΕΚ. Το μέγεθος ΑΕΚ. Η ομάδα έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1994. Δεν είναι πολλά τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολλά. Είναι μαράζι φωλιασμένο στους αεκτζήδες που σ’ εκείνα τα περίεργα χρόνια με μπροστάρη τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο κόσμος στάθηκε πολύ κοντά στην ομάδα. Και η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε.

Υπάρχει το χρέος της ΑΕΚ προς τον κόσμο της. Αυτή είναι η αλήθεια. Η πραγματικότητα που πονάει μετά το ξευτιλιστικό 3-0 από τον Ολυμπιακό. Ποιος Κετσπάγια. Σε παρακαλώ.

Να τα φορτώσουν όλα στον καράφλα, όσο κι αν έχει τις ευθύνες του ο Γεωργιανός, και καπάκι στη συνέχεια να βιώσουν την ταπείνωση οι αεκτζήδες; Αλήθεια, το πρόβλημα της ομάδας είναι ένας προπονητής, όσο λίγος όπως ο «συνεχίζουμε» λες και δεν συμβαίνει τίποτα;

Ομαδίτσα Β’ εθνικής ήταν η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χωρίς έναν ποδοσφαιριστή να σε κερδίζει. Δεν ισχύει ότι η ομάδα βρέθηκε σε κακή ημέρα. Αυτό όχι σε σοβαρή κουβέντα. Την είδαμε την ΑΕΚ και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ομάδα κουτσή. Προβληματική.

Η εμπλοκή με το ποδόσφαιρο αποτελεί πράξη πολιτική. Κάπως έτσι το είπε ο Ιβάν Σαββίδης. Τι σημαίνει αυτό; Θεός είσαι αν πάρεις το πρωτάθλημα, αν όχι, είσαι για γιαουρτόπιτες στη μάπα. Σ’ έναν χρόνο, σε πέντε χρόνια, όσο χρόνο κερδίσεις, αλλά δεν αποφεύγεις τα γιαούρτια και τις κατάρες.

Μοίρα της ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Ακόμα και σ’ αυτό το χαμηλού αιθερικού ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς ποιοτικό ρόστερ, χωρίς παίκτες καλύτερους, έστω ισάξιους με τους αντιπάλους, δεν παίρνεις κούπα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
…………………….
Ποια η αποζημίωση απόλυσης του Κετσπάγια, διάβασε στο apodytiriakias.gr