Η γέννηση του παιδιού σας σηματοδοτεί και την έναρξη της καινούργιας ζωής. Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές στη ζωή σας πλέον είναι πολλές και εσείς τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού σας, είστε αφοσιωμένη στη φροντίδα του.

Καθώς θα περνούν οι εβδομάδες θα νιώθετε να προσαρμόζεστε εσείς και το μωρό σας στις νέες συνθήκες. Τώρα είναι η στιγμή που θα ασχοληθείτε με το σώμα σας και θα νιώσετε «προδομένη» από την εικόνα του, γιατί ενώ όλα έχουν αλλάξει με γρήγορους ρυθμούς το σώμα σας παραμένει να έχει την ίδια εικόνα με αυτήν που είχε, όταν φύγατε από το μαιευτήριο. Η αλήθεια είναι πως το μωρό σας χάρισε ένα εντελώς καινούριο σώμα. Σίγουρα, έχει τα μειονεκτήματά του, αλλά έχει και πολλά νέα προτερήματα. Ανακαλύψτε το λοιπόν, και αγαπήστε το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σώμα σας έχει αλλάξει και μάλλον είναι μόνιμο

Η αλήθεια είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα, η αλλαγή στο σώμα σας είναι οριστική και αμετάκλητη. Ίσως καταφέρετε να επανέλθετε στα προ της εγκυμοσύνης κιλά, αλλά η κατανομή του βάρους σας έχει πια αλλάξει. Ίσως παρατηρήσετε χαλάρωση σε κάποια σημεία, εξαιτίας του παραπάνω βάρους που για εννέα μήνες κουβαλούσατε. Το στήθος σας ενδέχεται να χάσει τη σφριγηλότητά του, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αυξηθεί το νούμερό σας στα σουτιέν…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης