Συγχαρητήρια! Φτάσατε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης σας! Έχετε σκεφτεί πόσα καινούργια πράγματα σας περιμένουν τους επόμενους μήνες; Μέχρι τώρα ίσως υποφέρατε από πρωινή ναυτία ή αισθανόσαστε με το παραμικρό κουρασμένη. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που θα αρχίσετε επιτέλους να αισθάνεστε καλύτερα. Η κοιλιά σας έχει αρχίσει να διακρίνεται, τα μαλλιά σας γίνονται όλο και πιο όμορφα και εσείς έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση! Χαρείτε με την καρδιά σας, αυτό το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας με όλα αυτά τα καινούργια υπέροχα πράγματα που σας επιφυλάσσει.

Διαβάστε τι να περιμένετε την περίοδο αυτή μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πείτε αντίο στις ναυτίες!

Από δω και στο εξής θα αισθάνεστε πολύ πιο άνετα. Έχετε τώρα μεγαλύτερη ενέργεια, γιατί το σώμα σας έχει τελειώσει το καθήκον του που ήταν κατά τους πρώτου μήνες της εγκυμοσύνης η ανάπτυξη του πλακούντα. Τα συμπτώματα της πρωινής ναυτίας ελαττώνονται και το πρωινό ξύπνημα γίνεται όλο και πιο ευχάριστο! Η συχνότητα των επισκέψεων σας στο μπάνιο θα μειωθεί αυτό το διάστημα άλλα θα είναι κάτι προσωρινό καθώς θα επανέλθει η συχνοουρία στο τρίτο τρίμηνο, όταν το μωράκι σας θα αρχίσει να κατεβαίνει για να πάρει την τελική θέση του πριν τον τοκετό. Επίσης, το στήθος δεν θα σας πονάει τώρα, παρόλο που εξακολουθεί να μεγαλώνει και να αλλάζει. Ήδη έχετε αγοράσει σουτιέν μεγαλύτερου μεγέθους και αισθάνεστε πιο άνετα αλλά και υπερήφανη με το πλούσιο μπούστο σας!

Η όρεξή σας θα αυξηθεί…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω της ναυτίας που είχατε κατά το πρώτο τρίμηνο πολλά φαγητά σας προκαλούσαν αποστροφή και δεν μπορούσατε να ευχαριστηθείτε το κάθε γεύμα σας. Τώρα κατά το δεύτερο τρίμηνο οι λιγούρες θα σας σπρώχνουν να φάτε περισσότερο. Αλλά όπως θα παίρνετε τώρα πιο πολλές θερμίδες και φυσικά βάρος, θα έχετε ένα σύμπτωμα όχι τόσο ευχάριστο, την καούρα. Το στομάχι σας θα σας ενοχλεί ιδίως αν τρώτε κάθε φορά, μεγάλη ποσότητα φαγητού. Μην ανησυχείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρώτε πολλά μικρά γεύματα την ημέρα. Προσπαθήστε να επιλέγετε δημητριακά ολικής αλέσεως, λαχανικά και φρούτα και να αποφεύγετε τα τηγανιτά, τα καυτερά και τα εσπεριδοειδή που προκαλούν έντονες καούρες…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης