Η εγκυμοσύνη επιβάλλει κάποιες στιλιστικές αλλαγές και θα αναγκαστείτε να αφήστε για λίγο καιρό τα αγαπημένα σας εφαρμοστά τζιν και τις ψηλοτάκουνες γόβες. Η αλήθεια βέβαια είναι πως πλέον οι στιλιστικές επιλογές που έχει μία έγκυος γυναίκα είναι πολλές και μπορεί να παραμείνει sexy όπως και πριν. Αυτό όμως που επιβάλλεται να προσέχει από εδώ καις το εξής είναι η ποιότητα των ρούχων και των εσωρούχων της που πρέπει να είναι 100% βαμβακερά.

Τα ρούχα της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα ο,τι έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας πρέπει να είναι από μαλακό βαμβάκι για να αποφύγετε τυχόν δερματικούς ερεθισμούς.
Αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεστε ότι ιδρώνετε πολύ πιο εύκολα λόγω των ορμονικών αλλαγών που έχουν συμβεί, και ένα συνθετικό ρούχο θα σας κάνει να ιδρώνετε ακόμα περισσότερο και να αισθάνεστε άβολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δέρμα σας έχει γίνει πολύ ευαίσθητο και τώρα ίσως υφάσματα που δεν σας ενοχλούσαν να σας προκαλούν κνησμό και να σας δημιουργούν κόκκινα εξανθήματα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική στο καλσόν που θα επιλέξετε και αποφύγετε κάλτσες με πολύ συνθετικό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης