Εγκυμοσύνη στο κρεβάτι; Αυτά είναι τα θετικά της

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 15:52
Εγκυμοσύνη στο κρεβάτι; Αυτά είναι τα θετικά της
Οι περισσότερες εγκυμονούσες βγάζουν… σπυράκια, μόλις ακούσουν το γιατρό τους να τους λέει ότι πρέπει να μείνουν στο σπίτι ξαπλωμένες για κάποια περίοδο, πριν από τον τοκετό. Έχει και τα θετικά του, όμως, σύμφωνα με το mother.gr. Σε πολλές περιπτώσεις οι μαιευτήρες ζητούν από τις εγκυμονούσες να μείνουν στο σπίτι κλινήρης, προκειμένου να αποφύγουν έναν πρόωρο τοκετό. Ποια είναι τα θετικά του να μείνετε «κλειδωμένη» στο σπίτι και οι διαδρομές σας να είναι καναπές—κρεβάτι-καναπές;

• Διακοπές από την εργασία

Το να πάρετε άδεια από την εργασία σας δεν είναι καθόλου άσχημο, αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα. Γλιτώνετε από το άγχος της κι έχετε ήδη αρκετό, λόγω της εγκυμοσύνης σας. Έτσι, όποτε το έχετε ανάγκη, μπορείτε να σηκώνετε τα πόδια σας ψηλά και να αισθάνεστε πιο όμορφα.

• Δεν χρειάζεστε ρούχα εγκυμοσύνης

Γλιτώνετε ακόμα ένα πρόβλημα, εκείνο της επιλογής ρούχων εγκυμοσύνης, που είναι «πονοκέφαλος» για τις περισσότερες γυναίκες, που κυοφορούν. Μέσα στο σπίτι μπορείτε να φοράτε ό,τι σας κάνει να νιώθετε πιο άνετες, χωρίς να σκέφτεστε πώς θα σας δουν οι άλλοι.

• Έχετε χρόνο για να φτιάξετε τη «φωλιά»

Έχετε άπλετο χρόνο να δημιουργήσετε μέσα στο σπίτι. Να επιλέξετε τα έπιπλα του βρεφικού δωματίου, τη διακόσμησή του, τα πάντα. Έχετε χρόνο να αναλογιστείτε τις ανάγκες σας και να προχωρήσετε στις λύσεις των προβλημάτων σας.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 15:55