Είστε λάτρεις της περιπέτειας; Θέλετε να εκμεταλλευτείτε με την οικογένειά σας λίγες μέρες δίπλα στη φύσης;

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Extreme sports για όλη την οικογένεια… Χαρείτε τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από την περιπέτεια και την ευγενή άμιλλα – για τους πιο ανταγωνιστικούς.

 

Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από εσάς και το μωράκι σας να μοιράζεστε ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού δίπλα στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Water ski

Ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά αθλήματα είναι το «θαλάσσιο σκι». Η επαφή με το υγρό στοιχείο σε συνδυασμό με την ταχύτητα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς των σπορ. Μάθετε στο παιδάκι σας να στηρίζεται σε ένα μεγάλο πέδιλο, όπως είναι στην σημερινή του μορφή και να περπατά στη θάλασσα!

 

«Banana» VS «Κουλούρα»

Η “banana” είναι μια τύπου οργανωμένη εξόρμηση με το διάσημο στρώμα από την εποχή της αείμνηστης Αλίκης, «είναι το στρώμα μου μονό…».

 

Στοιχιζόμαστε μικροί και μεγάλοι πάνω στην κίτρινη μπανάνα που πλέει στα ανοιχτά και τραμπαλίζεται για να μας τινάξει από πάνω της. Κι εμένα – που δεν είμαι η Κέιτ Μος, αλλά η Κέιτ Θερμός – και το «σκουπόξυλο» την Ισλανδή. Ανεξαρτήτου βάρους. Εδώ ισχύει το: «βοήθαμε να σε βοηθώ να μείνουμε στο φουσκωτό!»

 

Στην «κουλούρα» τα πράγματα είναι πιο ατομικά. Στροβιλίζεσαι και κινείσαι με ιλιγγιώδεις ρυθμούς μέσα στη θάλασσα…  Μόνο να προσέχετε μικρά και μεγαλούτσικα παιδάκια να κλείνετε το στοματάκι σας!

 

Jet Ski

Νοικιάστε ένα jet ski για τις βόλτες σας. Γονείς και παιδιά εν δράσει…

 

Επειδή δεν είστε όλοι θαλασσόλυκοι, υπάρχουν και σπορ για τους στεριανούς!

 

Beach Volley

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρέχετε διαρκώς την καυτή άμμο. Μια μπάλα του βόλλεϋ. Και φυσικά δύο τετράδες. Ετοιμαστείτε για «καρφώματα»!

 

Ρακέτες

Από την παιδική μας ηλικία βγαλμένη η ρακέτα η ιερή… Ξύλινη με το κίτρινο χνουδωτό μπαλάκι. Μυήστε τα παιδιά σας στην παράδοση της «ρακέτας» που περνά από γενιά σε γενιά. Με το DNA.

 

Πεζοπορία
Φορέστε οικογενειακώς τα αθλητικά σας παπούτσια. Με την πεζοπορία μπορείτε να εξερευνήσετε τις κρυφές ομορφιές του τοπίου και να περιπλανηθείτε ανάμεσα στην άγρια βλάστηση. Ιδανικό παράδεισο πράσινου θα βρείτε στο Πήλιο και στις Σποράδες. Ακόμη στο Φαράγγι της Σαμαριάς ή τις βάθρες της Σαμοθράκη.

 

Parapente ή αιωροπτερισμός

Αυστηρά για ριψοκίνδυνους. Πέταγμα με αλεξίπτωτο από πλαγιά. Η αδρεναλίνη κυλά στις φλέβες. Είναι καλύτερο από «ψυχοθεραπεία»  – για ήπιες μορφές μιλάμε πάντα. Αναζητήστε κάποιο έμπειρο γραφείο που οργανώνει πτώσεις με αλεξίπτωτο από πλαγιά. Δοκιμάστε αυτό το καλοκαίρι κάτι διαφορετικό μαζί με τα παιδιά σας αρκεί αν είναι στο όριο ηλικία (από 14 ετών και πάνω).

 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας από parapente  μέχρι το extreme sport της ξαπλώστρας, χαλαρώστε και αφεθείτε στις ομορφιές της φύσης. Επιστροφή στη φύση λοιπόν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης