Το Σάββατο 6 Μαρτίου, ώρα 12:30 μ.μ, στο βιβλιοπωλείο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΡΑΗΣ( Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, Χαλάνδρι ), το Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης το χ ART όκουτο παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου «Ο μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ. Το κλασικό παραμύθι ζωντανεύει σε μια διασκευή (κατάλληλη για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας) αλλά και για μεγάλους που αγαπούν το κουκλοθέατρο.

Πρωταγωνιστούν: 10 κούκλες και 3 ηθοποιοί που παίζουν και τραγουδούν σε ένα διαστημικό σκηνικό που συνοδεύεται από ήχους ηλεκτρονικής μουσικής (Γιάννης Κωστιδάκης) και σύγχρονου πιάνου (Γρηγόρης Σιαδήμας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το γνωστό παραμύθι που μιλά για το σύμπαν και την αγάπη.

Τα παιδιά συμμετέχουν με διαδραστικό παιχνίδι στις περιπέτειες του Μικρού Πρίγκιπα, που κάθε φορά γίνεται και πιο σοφός χάρη στις συναντήσεις του με όντα από άλλους πλανήτες. Η άψογη αισθητική, οι εντυπωσιακές εναλλαγές και το παιδαγωγικό περιεχόμενο κάνουν την παράσταση μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά 4 έως 6 ετών.

Κουκλοθέατρο παίζουν : Νάνα Κωστιδάκη (μουσειοπαιδαγωγός και ηθοποιός), Άννα Ζεβελάκη(θεατρολόγος) και η Κυριακούλα Παπαφωτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι τρεις κυρίες που δουλεύουν για το χARTόκουτο διδάσκουν και παίζουν κουκλοθέατρο, διοργανώνουν εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα τέχνης και πολιτισμού για σχολεία και φορείς.

Πληροφορίες:

«Μικρός Κοραής», Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, 15234 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης