Μπορεί η εγκυμοσύνη σας να σας έχει αλλάξει τα η σεξουαλική ζωή αλλά δεν σημαίνει πως θα έχει μειώσει και την ερωτική σας διάθεση. Τονώστε τον ερωτισμό σας, αρκεί να πιστέψετε πως είστε sexy ακόμα και με φουσκωμένη την κοιλίτσα σας.

Σίγουρα λόγω των πολλών αλλαγών που γίνονται στο σώμα σας δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε την νέα σας εικόνα της χυμώδους γυναίκας και ίσως να αισθάνεστε άβολα. Μπορεί μάλιστα να αναρωτιέστε εάν οι καμπύλες σας είναι ελκυστικές για τον σύντροφό σας. Επειδή όμως sexy δεν είναι μόνοι οι γυναίκες με τις τέλειες αναλογίες αλλά και αυτές με τις πλούσιες καμπύλες τότε μάλλον χρειάζεστε λίγο χρόνο περισσότερο για να θαυμάσετε τις καμπύλες που έχετε αποκτήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δώστε σέξι ραντεβού με το σύντροφό σας. Προγραμματίστε μία στιγμή της ημέρας που νιώθετε ξεκούραστη και έχετε ενέργεια και προτείνετε στο σύντροφό σας να γευματίσετε ή να δειπνήστε μαζί. Χαλαρώστε με λίγη μουσική, απολαύστε την παρέα του και αφεθείτε μετά στην αγκαλιά του.

Συζήτησέ για τη νέα διάσταση της ερωτικής σας ζωής. Εάν νιώθετε να μην έχετε ερωτική διάθεση μην ανησυχείτε, γιατί είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συζητήστε με το σύντροφό σας για το πώς αισθάνεστε αλλά και τι σας αρέσει αυτή την περίοδο. Ίσως τα γούστα και οι επιθυμίες σας να έχουν αλλάξει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης