Η μαία είναι ο άνθρωπος που θα σας δώσει απαντήσεις στις απορίες σας, που θα σας δείξει το σωστό τρόπο να αντιδράσετε, όταν φτάσει η ώρα του τοκετού, που θα είναι δίπλα σας να σας δίνει κουράγιο και συμβουλές.Η μαία δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που θα σας μάθει να χαλαρώνετε και να αναπνέετε σωστά αλλά θα γίνει η φίλη σας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και θα σας στηρίζει σε κάθε ψυχολογική μετάπτωση που μπορεί να έχετε, θα απαντά τις ερωτήσεις σας και θα σας δίνει πρακτικές συμβουλές.

Η μαία εκτός από το συμβουλευτικό κομμάτι που έχει, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο με την επίδραση που ασκεί στην μέλλουσα μητέρα όσον αφορά την προαγωγή, την προώθηση και την υποστήριξη του θηλασμού. Είναι το πιο κατάλληλα εκπαιδευμένο άτομο να βοηθήσει τη νέα μητέρα στην τεχνική και την πρακτική εφαρμογή του μητρικού θηλασμού. Είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να επιλέξει η επίτοκος για να τη βοηθήσει, να την καθοδηγήσει με αγάπη και σεβασμό στο θαύμα της γέννησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι δίπλα σας όποτε την χρειαστείτε, από την αρχή της εγκυμοσύνη σας, καθώς επίσης και από την πρώτη στιγμή που θα πάτε στο μαιευτήριο για να διαχειριστεί μαζί με τον γιατρό σας την έκβαση του τοκετού και να σας κατευθύνει, στηρίζοντάς σας επιστημονικά και ψυχοσυναισθηματικά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης