Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά διοργανώνεται μεθαύριο, Σάββατο, στο κτήριο της ΧΑΝΘ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, στις 20 του τρέχοντος μηνός.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, είναι ανοιχτή στο κοινό και περιλαμβάνει σειρά δημιουργικών και πρωτότυπων δραστηριοτήτων και εκπλήξεων για παιδιά και μεγάλους, με διοργανωτή τη UNICEF, σε συνεργασία με τη ΧΑΝΘ και με την υποστήριξη των SolidarityNow, ΑΡΣΙΣ ΚΟΥΝ και ΜΕΤΑδραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται «photo booth» (φωτογραφικός θάλαμος), όπου τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφίζονται με το hashtag της UNICEF #KidsTakeOver, δημιουργική ζωγραφική με την υποστήριξη παιδαγωγών, αφήγηση παιδικού παραμυθιού και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Κατά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, η UNICEF πραγματοποιεί ανάλογες εκδηλώσεις σε 126 χώρες, δίνοντας στα παιδιά όλου του κόσμου την ευκαιρία να περάσουν μια μέρα ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα γίνονται μέρος μια παγκόσμιας αλυσίδας χαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης