Εργαστήρια δημιουργικής κίνησης για παιδιά 3-6 ετών, Ώρα: 11.00 π.μ. – 12.00 μ.μ.
Για παιδιά Δημοτικού: 12.00 μ. μ. – 13.00 μ.μ.

Εμψυχώτρια: Μάτα Μάρρα: Χορεύτρια, Χορογράφος, Δασκάλα Δημιουργικής κίνησης και σύγχρονου χορού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παιδιά 3-6 ετών: «Ο μικρός γυρίνος στον μεγάλο κόσμο» (του Φέρρι Τζουλιάνο, εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ)

Ο μικρός γυρίνος μέσα σε λίγες μέρες αλλάζει. Δεν του αρέσει καθόλου, δεν θέλει να μεγαλώσει και κυρίως δεν θέλει να χάσει τη μακριά ουρά του που τον βοηθούσε ως τώρα να τρέχει γρήγορα στον βυθό. Κι ύστερα δεν ξέρει τι να κάνει μ’ αυτά τα καινούργια πόδια που του φαίνονται άχρηστα. Οι μεγάλοι τού λένε να κάνει υπομονή, αλλά δεν είναι εύκολο, όταν όλα γύρω σου αλλάζουν. Κάποια μέρα θα αντιμετωπίσει ένα ύπουλο νερόφιδο και θα καταλάβει σε τι χρησιμεύουν τα πόδια του. Συγχρόνως θα ανακαλύψει έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο έξω από το νερό. Μια αστεία και τρυφερή ιστορία που ενθαρρύνει τα παιδιά να μεγαλώσουν.

Για παιδιά Δημοτικού: Θεογονία (της Ειρήνης Μάρρα, βασισμένο στον Ησίοδο)

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια, δεν υπήρχε τίποτα απ’ όσα βλέπουμε γύρω μας: ούτε σπίτια, ούτε δέντρα, ούτε άνθρωποι, ζώα ή ουρανός. Το μόνο που υπήρχε ήταν ένας μεγάλος άδειος χώρος: το Χάος.Το Χάος ήταν τεράστιο. Το απέραντο Χάος φαινόταν άδειο. Όμως, δεν ήταν! Όλα όσα υπήρχαν εκεί μέσα θα τα πούμε και θα τα ανακαλύψουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr, Facebook: Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο (Ομάδα και fan page) twitter: akademeiagr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης