Ο μικρός πρίγκιπας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011, 09:50
Ο μικρός πρίγκιπας

Μια παράσταση βασισμένη σ’ ένα από τα καλύτερα βιβλία του 20ου αιώνα. Ένα έργο για παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Μια παράσταση για κάθε ηλικία που δεν πρέπει να χάσετε. 

…Ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του, που έχει πάθει βλάβη στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί «Το Μικρό Πρίγκιπα». Γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Ο αφηγητής μαθαίνει πολλά για τον καινούργιο του φίλο. Ο Μικρός Πρίγκιπας, σιγά -σιγά, του διηγείται την επίσκεψή του σε άλλους πλανήτες όπου υπάρχουν διάφοροι περίεργοι... ματαιόδοξοι, επιχειρηματίες, βασιλιάδες, σταθμάρχες κ.α..

Η παράσταση ακολουθεί την παιδική φαντασία, την αφήνει ελεύθερη, συνεργάζεται μαζί της για να γελάσει το παιδί, να διασκεδάσει και κυρίως να μάθει αυτά που ο Μικρός Πρίγκιπας έμαθε από τα ταξίδια του για τη ζωή, τη φιλία, τον άνθρωπο… τις ομορφιές της ζωής, που οι μεγάλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν.  Πράγματα χρήσιμα για πάντα, αλήθειες που πολλές φορές δεν λέγονται.

Η θεατρική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» θα βρίσκεται στην Ασπροβάλτα για μία μοναδική παράσταση την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 21:15 στο Αμφιθέατρο Ασπροβάλτας. Πληροφορίες στο 2311 271 299 ως τις 14:00 και στο  6984 053 427 όλες τις ώρες.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10€

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Φώτης Σπύρου

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ : Παύλος Μάτεσης, Φώτης Σπύρου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011, 10:11