Πολλά παιδιά λείπουν στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη για σπουδές. Οι γιορτές λοιπόν είναι μια ευκαιρία να «ξανασμίξει» η οικογένεια. Οι γονείς είναι μέσα στον ενθουσιασμό για τον ερχομό του παιδιού τους. Προσπαθούν να είναι όλα τέλεια και να βρουν ένα σπίτι ζεστό και όμορφα στολισμένο.

Η λαχτάρα αυτή αλλά και η υπερβολική φροντίδα μπορεί να δημιουργήσει μικρό εντάσεις, κάνοντας τη «γιορτινή σας συμβίωση» πιο δύσκολη. Πώς μπορείτε να αποφύγετε το δυσάρεστο κλίμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, σεβαστείτε το χρόνο τους. Οι περισσότεροι φοιτητές έρχονται για λίγες μέρες όπου προσπαθούν να κάνουν πράγματα, να συναντήσουν φίλους, να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.

Τις πρώτες μέρες πιθανόν να θέλουν να κοιμηθούν καθώς πριν τις γιορτές έχουν exams ή εργασίες πράγμα που σημαίνει ότι μόλις έχουν βγει από μια περίοδο άγχους και κούρασης.

Το σπιτικό φαγητό είναι κάτι που ανυπομονούν να γευτούν τα παιδιά σας. Ειδικά, όσοι είναι στο εξωτερικό στερούνται αρκετές γεύσεις, γι” αυτό ετοιμάστε τη λίστα με τα αγαπημένα τους φαγητά. Αν και μεταξύ μας κάθε Ελληνίδα μάνα έχει «ευαισθησία» στο συγκεκριμένο θέμα, όποτε σίγουρα θα είναι όλα στην εντέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνα θα προσαρμόσουν το πρόγραμμα τους στο δικό σας. Μην αλλάξετε την καθημερινότητα σας γιατί τους δημιουργείτε ενοχές. Μπορεί να θέλουν να δουν τους φίλους τους ή να πάνε μια βόλτα και να νιώθουν τύψεις επειδή εσείς έχετε ακυρώσει τις δραστηριότητες σας.Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης