Pole Dance και εναέρια ακροβατικά για παιδιά! Το είχατε σκεφτεί; Η τάση έρχεται και στην Ελλάδα, δυναμικά, με εξειδικευμένους εκπαιδευτές αλλά και αφοσιωμένους λάτρεις του είδους. Με επαγγελματισμό, με θεαματικά αποτελέσματα στην εκγύμναση και με επιστημονικά δεδομένα ικανά να διαλύσουν ταμπού και προκαταλήψεις…

Για πρώτη φορά, γονείς, παιδιά, ψυχολόγοι και παγκοσμίου φήμης δάσκαλοι και καλλιτέχνες του χώρου όπως οι Phoenix Kazree, Heidi Coker, Tracey Simmonds, Polina Syniachenko, Hanka Venselaar και Alessandra Marchetti, μοιράζονται τις απόψεις τους σχετικά και το pole dance και τα εναέρια ακροβατικά για παιδιά, στην αποκλειστική έρευνα του Vertical Wise.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας από την Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχουν τα παιδιά που ασχολούνται με την εναλλακτική αυτή δραστηριότητα, η οποία συνδυάζει χορό και εκγύμναση, αλλά και οι γονείς τους, οι οποίοι φωτίζουν τους λόγους που τους ώθησαν να ακολουθήσουν αυτό το νέο, δυναμικό, για πολλούς επικίνδυνο και για ακόμη περισσότερους αμφιλεγόμενο, τρόπο εκγύμνασης.

Πώς το βλέπουν τα παιδία; Ενδείκνυται για μικρές ηλικίες; Ποια είναι τα οφέλη; Ποιες οι αντιδράσεις των κύκλων των παιδιών και των γονιών τους;

Η έρευνα του καταξιωμένου site σε Ελλάδα και εξωτερικό για το Pole Fitness και τα εναέρια ακροβατικά Vertical Wise, ολοκληρώθηκε με τη γνώμη ειδικών του χώρου και της αθλητικής ψυχολόγου και επιστημονικής συνεργάτιδας της Εθνικής Ομάδας Στίβου, κας Φρόσως Πατσού. Ομόφωνα θεωρούν αυτού του είδους άθληση κατάλληλη για παιδιά και συνίσταται, όπως και σε κάθε άθλημα, να ξεκινούν από μικρή ηλικία, πάντα με κατάλληλους εκπαιδευτές και με ασφαλή μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι συμφωνούν ότι το Pole Dance και τα εναέρια ακροβατικά συνδυάζουν στοιχεία ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής με τον χορό και τα ακροβατικά. Παράλληλα, συνδυάζουν την άρτια εκγύμναση με τη διασκέδαση και τη χαρά. Στοιχεία που κάνουν τα παιδιά να μην το βαριούνται και να το ξεχωρίζουν ως την αγαπημένη τους αθλητική δραστηριότητα. Γονείς και παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους, παρόλο που δεν το ήξεραν καθόλου πριν το ξεκινήσουν.

Στην Ελλάδα το Pole Dance και τα εναέρια ακροβατικά για παιδιά έχει έρθει τα τελευταία 2,5 χρόνια και διδάσκεται σε ελάχιστες σχολές. Μέσω της εξάσκησης τα παιδιά διασκεδάζουν, αποκτούν αυτοπεποίθηση και έλεγχο του σώματος και των κινήσεών τους. Οι γονείς μάλιστα, όχι μόνο δεν δειλιάζουν απέναντι σε προκαταλήψεις, αλλά και το συστήνουν ανεπιφύλακτα και σε άλλους γονείς, εφόσον ενδιαφέρει και το ίδιο το παιδί• αρκεί να του δώσουν το ερέθισμα να το γνωρίσει!

Δείτε όλη την έρευνα και τα testimonials εδώ:
www.verticalwise.com/pole-dance-enaeries-drastiriotites-paidia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης