«Ο Άντι κι εγώ ξεχάσαμε την επέτειο γάμου» γράφει στο blog της εφημερίδας Huffington Post η Μπρίτανι Γκίμπονς. «Και ξαφνικά το προηγούμενο βράδυ τη θυμηθήκαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι κλείνουμε 10 χρόνια γάμου!» προσθέτει, για να αναρωτηθεί: «Ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για τη 10η επέτειο;».

«Η αλήθεια είναι πως η επέτειος γάμου μας έγινε με τον καιρό κάτι άσχετο με εμάς, σχεδόν ασήμαντο, καθώς έχει αντικατασταθεί από χιλιάδες καταπληκτικές καθημερινές στιγμές που σημαίνουν πολλά περισσότερα και κοστίζουν… λιγότερο» συνεχίζει η επί 10 χρόνια παντρεμένη αρθρογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγκυμοσύνες και προαγωγές, πρώτα σπίτια, καθημερινή σεξουαλική επαφή και το να έχεις το ένα χέρι στην πόρτα με μία τσάντα γεμάτη… Όλα αυτά συνθέτουν τα θεμέλια πάνω στην οποία χτίσαμε τη ζωή μας, όχι οι οκτώ ώρες σε ένα ωραίο νυφικό» συνεχίζει το άρθρο για να καταλήξει: «Ο γάμος μας δεν έχει πλέον καμία σχέση με την 18η Δεκεμβρίου 2004. Μια στιγμή, δεν είναι 10, αλλά 9 χρόνια! Είμαστε και οι δύο απαίσιοι στα μαθηματικά. Ευτυχώς υπάρχει πάντα η εφαρμογή στο κινητό με το κομπιουτεράκι! Μακάρι να υπάρξουν χιλιάδες μέρες ζωής σαν αυτή που έχουμε ζήσει. Έτσι, τιμώντας αυτό, άρπαξα το iPhone μου και κατέγραψα την επέτειό μας, όπως πραγματικά είναι… μία ημέρα από τα συνολικά εννέα χρόνια».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης