Χαρακτηριστική σκηνή φιλικών ζευγαριών που παιδεύονται για να κάνουν παιδί είναι να κυνηγά η γυναίκα τον άνδρα έχοντας ένα θερμόμετρο στο στόμα για να μετρήσει την θερμοκρασία της.

«Έλα είναι η κατάλληλη στιγμή!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο γελάω με τον ταλαίπωρο σύζυγο που θα πρέπει να ανταποκριθεί στο καθήκον του ατάκα και επιτόπου. Λες και πρόκειται να αλλάξει τη λάμπα στο μπάνιο.

Επειδή γενεσιουργός αιτία όλων των δεινών είναι το άγχος, η πίεση και οι προσταγές της σημερινής κοινωνίας, τώρα πρέπει να κάνω παιδί! Αποτέλεσμα αυτών είναι οι γυναίκες να ανακαλύψουν την ωορρηξία. Δηλαδή πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γονιμοποιηθεί το ωάριο. Να γίνουν μανούλες!!!

Υπάρχουν γυναίκες σε όλο τον πλανήτη που σήμερα, μετά από μια περίοδο προσπάθειας, θα αποφασίσουν να αγοράσουν ένα τεστ ωορρηξίας έτσι ώστε να βοηθήσουν “περισσότερο” το πέρασμα του πελαργού από τη ζωή τους. Άλλες γυναίκες πάλι, αγοράζουν ένα τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσουν εάν ο πελαργός τις επισκέφτηκε ήδη, ασχέτως αν ήταν καλεσμένος ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα βλέπετε, τα πράγματα είναι απλά, εύκολα, και γρήγορα. Μια βόλτα στη γωνία, στο φαρμακείο, και η κάθε μία μας έχει τον έλεγχο και τη γνώση που της χρειάζεται για την σημαντική περίοδο αυτή της ζωής.

Υπάρχει ένας φυσικός και ανέξοδος τρόπος να ενεργοποιήσουμε την ωορρηξία σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και να σταθεροποιήσουμε τον κύκλο μας.

Η γυναίκα αυτή, ανακάλυψε ότι όταν κοιμόταν στο απόλυτο σκοτάδι εκτός από 3 μέρες του κύκλου της, στις οποίες άναβε μια λάμπα 40 watt δίπλα στο κρεβάτι της, (ή αφήνοντας να καίει μια λάμπα 75 watt στο διπλανό δωμάτιο), η ωορρηξία συνέβαινε συστηματικά το τριήμερο που άφηνε το φως αναμμένο.

Η θεωρία λέει ότι εισαγωγή του φωτός ξεγελά την υπόφυση που είναι προγραμματισμένη από τους αρχαίους χρόνους με την πανσέληνο!

Αν θέλετε να κάνετε “ένα πείραμα” προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει η γυναίκα να κοιμηθεί από την πρώτη έως και την ενδέκατη ημέρα του κύκλου της σε πλήρες σκοτάδι, εξουδετερώνοντας ακόμα και τους αριθμούς/ δείκτες/ φωτάκια του ξυπνητηριού.

Την δωδέκατη μέρα ανάβετε μια λάμπα στην άκρη του κρεβατιού και θα την αφήσετε ανοιχτή όλη νύχτα. Από τη δέκατη πέμπτη νύχτα, σκοτάδι πάλι, μέχρι το τέλος του κύκλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η μέθοδος είχε αποτελέσματα με γυναίκες που μέχρι πρότινος δεν είχαν ωορρηξία. Καλυτερεύει την ποιότητα της εσωτερικής βλεννογόνου και ρυθμίζει την διάρκεια των πολύ σύντομων (26 μέρες) ή πολύ μεγάλων (35 μέρες) κύκλων.

Χαλαρώστε, αποφορτιστείτε από το άγχος και τότε ο πελαργός θα σας επισκεφθεί! Εκείνος ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. σαν test ωορρηξίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης