Η αλήθεια είναι πως οι μαμάδες που έχουν μωρό δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, οπότε όταν το μωρό τους κοιμάται προσπαθούν να κάνουν διάφορα πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν τις υπόλοιπες ώρες, καθώς ασχολούνται με το μωρό τους. Διαβάστε τι κάνουν τις περισσότερες φορές οι μαμάδες όταν το μωρό τους κοιμάται.

Ξεκουράζονται
Ξαπλώνουν στον καναπέ και απολαμβάνουν τόσο τη σωματική όσο και τη πνευματική τους ανάπαυλα. Απολαμβάνουν την ηρεμία που υπάρχει στο σπίτι και βρίσκουν λίγο χρόνο να σκεφτούν χωρίς πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκονται στα social media
Ανοίγουν το I -phone, το smartphone, και ελέγχουν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζουν οικογενειακές φωτογραφίες,επικοινωνούν με φίλες και ενημερώνονται για τις νέες τάσεις διακόσμησης στο παιδικό δωμάτιο.

Κάνουν μπάνιο
Όταν η φροντίδα του μωρού τους μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους, τότε δεν απομένει καθόλου χρόνος για τις ίδιες. Το διάστημα που κοιμάται το μωρό τους είναι για τις περισσότερες μαμάδες ο χρόνος που είναι κατάλληλος για να απολαύσουν το μπάνιο τους και να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Ξεφυλλίζουν μερικά περιοδικά
Η αλήθεια είναι πως το διάστημα που το μωρό είναι στην κούνια του και κοιμάται είναι ο χρόνος που οι μαμάδες βρίσκουν χρόνο να ξεφυλλίζουν περιοδικά. Βέβαια, ενώ στο παρελθόν τα περιοδικά που διάβαζαν αφορούσαν τις πιο hot τάσεις ρούχων και μακιγιάζ, τώρα τα περιοδικά που διαβάζουν οι μαμάδες αφορούν το μωρό τους, τη φροντίδα του και express συνταγές για όλη την οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοιτούν το μωρό τους
Όση ώρα είναι ξύπνιο το μωρό του περιμένουν τη στιγμή που θα κοιμηθεί και θα έχουν λίγο χρόνο δικό τους στη διάθεση τους. Είναι όμως τόσο τρυφερή η εικόνα του μωρού τους στην κούνια να κοιμάται σαν αγγελούδι που πολλές φορές χαζεύουν το μωράκι τους και χαλαρώνουν κάνοντας όνειρα για αυτό.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης