Σχεδόν όλες οι γυναίκες από τη στιγμή που το τεστ εγκυμοσύνης βγαίνει θετικό ενημερώνονται μήνα με τον μήνα για τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους, για το πώς μεγαλώνει το μωρό τους μέσα στην κοιλιά τους. Τι γίνεται όμως τις πρώτες μόλις ώρες μετά τη γέννηση του μωρού σας; Πολλές κυρίως επίτοκες γυναίκες θα ήθελαν πολύ να γνωρίζουν για να προετοιμαστούν.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση μετά τη γέννα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως αν είχε φυσιολογικό τοκετό, πόσο δύσκολος ήταν κτλ. Σε γενικές γραμμές όμως, κάθε νέα μητέρα έχει αρκετά κοινά σημεία την πρώτη ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξάντληση υπάρχει σε όλες τις εγκύους γυναίκες και είναι αρκετά έντονα τα αισθήματα κούρασης κυρίως όσες γέννησαν φυσιολογικά. Πέρα από την κούραση νιώθουν και υπερένταση λόγω της δυνατής εμπειρίας που μόλις έζησαν αλλά και γιατί οι ορμόνες τους έχουν «στήσει έναν τρελό χορό». Η υπερένταση που νιώθουν δεν τους αφήνει να ξεκουραστούν.

Εάν έχετε κάνει επισκληρίδιο ένεση θα νιώθετε ένα μούδιασμα από την μέση και κάτω μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Θα χρειαστεί λίγη ώρα για να συνέλθετε και καθώς θα φεύγει η επίδραση της αναισθησίας θα έχετε πολύ έντονο κνησμό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης