Ποιοι από εμάς δεν θυμούνται την πρώτη φορά που σαν παιδιά ήρθαμε αντιμέτωποι με την έννοια του θανάτου; Πως λοιπόν να εξηγήσεις στο παιδί σου το παράλογο; Όμως πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας ιστορία, να τους λέμε την αλήθεια και πάνω από όλα να τους εμφυσήσουμε ιδανικά ανώτερα, αξίες διαχρονικές, έτσι ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι από εμάς, και να δημιουργήσουν έναν κόσμο ειλικρινή, αληθινό και υγιή.

Με αυτό το στόχο ο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10.:30 το πρωί από σήμερα έως και τις 26 Μαϊου παρουσιάζει την παράσταση του Πειραματικού  Θεάτρου Σκιών με τρισδιάστατη εικόνα, ζωντανή αφήγηση και ηλεκτρονική μουσική «Το κορίτσι που ήθελε να αγγίξει το μισοφέγγαρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια ιστορία δανεισμένη από την λαϊκή προφορική παράδοση της Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια παράσταση για παιδιά και εφήβους που μιλά για την αγάπη, το θάρρος και την αυτοθυσία ενός μικρού κοριτσιού που ξεκινά ένα περιπετειώδες και δύσκολο ταξίδι για να σώσει την ψυχή του πατέρα του.

Για πληροφορίες και κρατήσεις  επικοινωνείτστε με το Κουκλοθέατρο ParaMana στα τηλέφωνα 210.9216996 και 6973364350 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης E-mail: cie.paramana@gmail.com.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης