Του Μπάμπη Πετράκη

Με μεγάλη συμμετοχή γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο το βράδυ, η οικογενειακή βραδιά ντίσκο των απογευματινών και Σαββατιανών σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγίου Χαραλάμπους, στο Τέμπλεστοου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Γονέων των Σχολείων, συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα, μεταξύ των οποίων και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας, τα οποία είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ελληνική μουσική και χορό.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονταν και ειδικές δραστηριότητες με κλόουν για τα παιδιά, ενώ έγινε και κλήρωση λαχνών με πολλά δώρα που πρόσφεραν γονείς και φίλοι των σχολείων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου απηύθυνε χαιρετισμό ο συντονιστής Εκπαίδευσης της Κοινότητας κ. Θόδωρος Μάρκος, ο οποίος ευχαρίστησε την Επιτροπή Γονέων και ιδιαίτερα την κ. Παμ Μαχλή, για την πρωτοβουλία τους και την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από την πλευρά του ο διευθυντής των σχολείων της Κοινότητας κ. Μάνος Τζιμπραγός εξήρε τη σημασία των εκδηλώσεων σαν αυτή, που όπως είπε, βοηθούν και προάγουν τη σύσφιξη των σχέσεων οικογένειας και σχολείου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης