Σοκ έχει προκαλέσει η μαζική δολοφονία της οικογένειας ομογενούς στις ΗΠΑ. Η ελληνικής καταγωγής  Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), ο σύζυγός της και τα παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στα συντρίμμια της έπαυλης στο Νιου Τζέρσεϊ που κάηκε την Τετάρτη (21/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με τις αρχές, είχαν χάσει τη ζωή τους προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά, στην κοινότητα Κολτς Νεκ, όπου ζουν αρκετοί εύποροι και διάσημοι.

Τα θύματα είναι η 45χρονη Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, ο 51χρονος Κιθ Κανέιρο και τα παιδιά τους, ο 11χρονος Τζέσε και η 8χρονη Σοφία.

Σύμφωνα μάλιστα με τις Αρχές, τα μέλη της οικογένειας, σκοτώθηκαν πριν η οικία παραδοθεί στις φλόγες. Ο αδερφός του ιδιοκτήτη της έπαυλης συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στο δικό του σπίτι λίγες ώρες αργότερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εισαγγελείς προσπάθησαν με δηλώσεις τους να καθησυχάσουν το κοινό πως δεν κυκλοφορούσε ελεύθερος κάποιος δολοφόνος στην εύπορη κοινότητα του Κολτς Νεκ (Colts Neck), όπου διαμένουν αρκετές διασημότητες.

«Εκτιμούμε ότι αυτή η οικογένεια, με κάποιο τρόπο στοχοποιήθηκε», δήλωσε ο εισαγγελέας της Monmouth County, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι.Ο Πολ Κανέιρο

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν νεκρά είναι: Ο Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), 51 ετών, η Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro), 45 ετών, και τα παιδιά τους, Τζέσε (Jesse), 11 ετών (μαθητής της 5ης τάξης) και Σοφία (Sophia), 8 ετών, που πήγαινε στην 3 τάξη στο Conover Road Elementary School.

O Πολ Κανέιρο (Paul Caneiro) κατηγορείται πως έβαλε φωτιά στο δικό του σπίτι, στο Ocean Township, λιγότερο από οκτώ ώρες μετά, αφού έγινε γνωστή η πυρκαγιά που κατέστρεψε την οικία του αδερφού του, 80 μίλια μακριά, σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο εισαγγελέας δεν μπορούσε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να αρνηθεί ότι ο Πολ Κανέιρο είναι ύποπτος για τους θανάτους.

Τα πτώματα της συζύγου και των παιδιών είχαν άσχημα εγκαύματα.

Οι ιατροδικαστές δεν καθόρισαν άμεσα τα αίτια θανάτου. Οι σοροί τους ήταν εντός του σπιτιού. Του Κιθ Κανέιρο ήταν εκτός οικίας και έφερε πληγές από πυροβολισμό, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Δεν ήταν επίσης σαφές εάν ο Πολ Κανέιρο είχε προσλάβει δικηγόρο. Κατηγορήθηκε για σοβαρό εμπρησμό και προγραμματίστηκε να καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου την επόμενη Τετάρτη.

Η «ΝΥΤ» έγραψε σχετικά:

Τα αδέρφια Κανέιρο μεγάλωσαν στο Μπρούκλιν και παντρεύτηκαν συζύγους από το Στάτεν Αϊλαντ. Μετακόμισαν σε προάστια του  Νιου Τζέρσεϊ περί τα 20 λεπτά σε απόσταση. Το 1991, ο Κιθ ήταν και κουμπάρος στον γάμο του Πολ. Είχαν παιδιά και ήταν συνεταίροι.

Ο Πολ Κανέιρο, συνελήφθη και κατηγορείται για εμπρησμό στο δικό του σπίτι. Η σύζυγός του και οι δύο κόρες του ήταν στην οικία όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά, σύμφωνα με το έγγραφο της κατηγορίας.

Να σημειωθεί, ότι τα δύο αδέρφια εμφανίζονταν να έχουν στενούς δεσμούς και είχαν μαζί δύο επιχειρήσεις: Την Square One, συμβουλευτική εταιρεία τεχνολογίας και την Eco Star Pest Management, καταπολέμησης παρασίτων. Και οι δύο εργάζονταν στο ίδιο κτήριο, στην Cookman Avenue του Asbury Park.

Πηγή: ekirikas

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης