Συνεχίζει να κάνει…άλματα στον οικονομικό τομέα η ομογενειακή τράπεζα ALMA Bank, εγκαινιάζοντας το βράδυ της περασμένης Τρίτης το νέο της υποκατάστημα στην Αστόρια, στη συμβολή της 41ης οδού με τη λεωφόρο Broadway, παρουσία μελών του διοικητικού της συμβουλίου, στελεχών της Ομογένειας και παραγόντων του επενδυτικού κόσμου. Το υποκατάστημα, το οποίο λειτουργεί από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, είναι συνολικά το πέμπτο που ανοίγει η ALMA BANK στη Νέα Υόρκη στα περίπου δυόμισι χρόνια λειτουργίας της, και το τρίτο στην Αστόρια, πέραν του κεντρικού καταστήματος στην οδό Newtown Ave & 31st St. και αυτού στη γωνία της 29ης Οδού με τη Λεωφόρο Ντίτμαρς.

Ηδη, υποκαταστήματα της ALMA Bank λειτουργούν στο Bay Ridge του Brooklyn (5th Ave & 84th Str) και στο Bayside του Queens (γωνία Northern & Bell Blvd), ενώ στα σχέδια της τράπεζας είναι η επέκταση του δικτύου της –μέσα στο 2010- με τη λειτουργία άλλων έξι υποκαταστημάτων: στο Kings Highway στο Brooklyn μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου, στο Sunset Park (58η οδός και Πρώτη Λεωφόρος) στο Brooklyn, στο Bronx κοντά στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, στο Jackson Heights, στο Νew Jersey και στο Manhattan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ALMA Bank ξεκίνησε το 2007 με την μεγαλύτερη κεφαλοποίηση από κάθε άλλη νέα ιδιωτική τράπεζα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, που έφτανε τα 50 εκατ, δολάρια και –παρά την οικονομική κρίση- έχει συγκεντρώσει μέσα στα 2,5 πρώτα χρόνια λειτουργίας της, καταθέσεις 400 εκατ, δολαρίων. «Η κρίση ευνοεί τους γνώστες των πραγμάτων και χτυπάει περισσότερο αυτούς που έχουν επεκταθεί πολύ και δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Εμείς είμαστε καινούργια τράπεζα, σταθερή και προχωράμε με σταθερά βήματα», δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής της ALMA Bank, Ευστάθιος Βαλιώτης, τονίζοντας πως «είναι πρωτόγνωρο για μια μικρή τράπεζα και μάλιστα στον ελληνικό κύκλο» να έχει καταθέσεις 400 εκατ, μέσα σε δύο χρόνια.

πηγή: www.greeknewsonline.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης