Συνάντηση του Αντώνη Διαματάρη με την πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, 19:19
Συνάντηση του Αντώνη Διαματάρη με την πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ

Την πρόθεσή του να επισκεφθεί τον Καναδά και να συνεχίσει να συνδράμει το έργο της ελληνικής κοινότητας Μόντρεαλ, εξέφρασε στην πρόεδρο της, Άννυ Κουτράκη, ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Διαματάρη στο υπουργείο Εξωτερικών, η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ Άννυ Κουτράκη ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις δράσεις της Κοινότητας, στην οποία λειτουργούν, μεταξύ άλλων, τέσσερα ημερήσια ελληνόφωνα σχολεία, με ενισχυτικά προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, εκκλησίες, καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, για την ομαλή λειτουργία των σχολείων, η κ. Κουτράκη ζήτησε από τον κ. Διαματάρη ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, όπως γίνεται γνωστό από την ίδια ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Συμβουλευτικού Σώματος της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ, Γεράσιμος Κολαΐτης και η δημοσιογράφος Ιουστίνη Φραγκούλη.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, 19:21