Μοιράζουν την περιουσία τους Μενεγάκη - Λάτσιος

Μοιράζουν την περιουσία τους Μενεγάκη - Λάτσιος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 12:47
Ιάσωνας Κυριακού
Το συναινετικό διαζύγιο, που άφησαν να διαρρεύσει στα Μέσα ενημέρωσης το πρώην λαμπερό ζευγάρι της showbiz, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος, μάλλον... ανήκει και αυτό στην ιστορία, όπως στην ιστορία ανήκει και ο λαμπερός βίος του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία πιο γρήγορα και από το περιβόητο δελτίο Τύπου που απέστειλαν η γνωστή παρουσιάστρια και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, για να μας ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, το συναινετικό διαζύγιο «κολλάει» στα... μετρητά που απέκτησε το πρώην ζευγάρι στα 9 χρόνια που ήταν μαζί και, συγκεκριμένα, στους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν αρκετά μηδενικά στο τέλος του πρώτου αριθμού.
Αυτό είναι και το... αγκάθι που καλούνται να μετατρέψουν σε... ρόδο οι δικηγόροι τους, προκειμένου να μην «τιναχθεί» το καλό κλίμα στον αέρα.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία, μάλλον, αυτά μοιράστηκαν εύκολα.

Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο πρώην ζευγάρι, ο Γιάννης Λάτσιος παραχωρεί τη βίλα των Άνω Μελισσίων στην Ελένη Μενεγάκη, για να μένει με τα τρία τους παιδιά αλλά και μαζί με τη μητέρα της Ζέτα και τον πατριό της, οι οποίοι έχουν ήδη μετακομίσει στο σπίτι, και τα υπόλοιπα ακίνητα που αποκτήθηκαν μεταβιβάζονται ως περιουσιακά στοιχεία στα ανήλικα τέκνα τους.

Μάλιστα, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά, έφυγε από το σπίτι των Άνω Μελισσίων με δύο βαλίτσες στο χέρι προχθές το βράδυ και, μέχρι να αποκτήσει το δικό του σπίτι, φιλοξενείται σε άλλο φιλικό.

Πάντως, χθες βράδυ, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη, μετά από σύντομη βόλτα που είχε προς άγνωστη κατεύθυνση, επέστρεψε λίγο μετά τις 21:00 στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:

Σε δικηγόρο Μενεγάκη - Λάτσιος 
 Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010, 13:50

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 12:47


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα