Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Simon Cowell;

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Simon Cowell;

Τον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern φαίνεται ότι επέλεξαν οι παραγωγοί του talent show, «American Idol», ως αντικαταστάτη του Simon Cowell στην κριτική επιτροπή.

Οι παραγωγοί του show αναζητούσαν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Cowell, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Στράφηκαν στη λύση του Βασιλιά όλων των Μέσων Ενημέρωσης, όπως είναι γνωστός ο Howard Stern, όταν ο ίδιος αναφέρθηκε επανειλημμένως στο τέλος του συμβολαίου του με τον ραδιοφωνικό σταθμό XM Radio τον επόμενο Ιανουάριο και την ταυτόχρονη διαθεσιμότητα του σε άλλες προσφορές.

«Το "Idol" είναι ένα από τα λίγα show που θα μπορούσαν να “ισοφαρίσουν” την αμοιβή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων του Stern από τον Sirius» ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στους παραγωγούς του «American Idol».

Ο Stern είναι γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, γεγονός που επιτρέπει στους παραγωγούς του show να ελπίζουν ότι θα είναι πιο «κακός» από τον προκάτοχο του.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 22:36


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν...